Incredibil! Cioaca ar putea fi eliberat azi din inchisoare - Afla mai multe detalii

La Curtea Supremă, se judecă azi, la primele ore ale dimineţii, recursul declarat de Cristian Cioacă, prin avocat, împotriva încheierii Curţii de Apel Piteşti, din 14 octombrie 2013, încheiere prin care a fost menţinută măsura arestării preventive.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

Avocata lui Cristian Cioaca a marturisit ca acesta ar putea fi eliberat azidin cauza unor manipulari a probelor de la dosar.

"Chiar vă rog să scrieţi acest lucru (n.r. - despre posibila punere în libertate a ex-poliţistului) cu litere mari de tot! Şi asta pentru că acum avem acest element de noutate: la Curtea de Apel Piteşti, pe 16 0ctombrie 2013, s-a văzut modul în care s-au manipulat probele în acest caz. Abia acum este evident că arestarea clientului meu nu are nicio bază legală", a spus aceasta pentru RING.

Citeste si: Andreea Pirui a ajuns la doctor! Ce operație și-a făcut - evz.ro

Ramane sa vedem ce se va intampla astazi.


Citește și:

Adevărul despre divorțul Corneliei Catanga! Aurel Pădureanu face lumină: ”Nici nu se pune problema...” EXCLUSIV

Anna Lesko îi face ochi dulci lui George Burcea! Ce a declarat cunoscuta artistă despre actor: "Îmi place bărbatul din el"

Se pregătește nunta în familia Simonei Halep! Dezvăluiri exclusive

Cazul Caracal! Dispariție suspectă a singurului martor care a povestit că Alexandra a plecat vie din casa lui Gheorghe Dincă! Tânăra ar fi fost traficată printr-o rețea...

George Burcea, mesaj emoționant pentru femeia care i-a dat viață! Ce declarațe i-a făcut fostul soț al Andreei Bălan: "Voi face si filmul despre tine"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies