INCREDIBIL! Cioaca i-a asteptat pe politistii care au venit sa-l salte cu lumina stinsa! VEZI cum si-a petrecut politistul acuzat ca a ucis-o pe Elodia ultima zi in libertate, ora cu ora!

Ziua de miercuri a fost una neagra pentru politistul Cristian Cioaca. A aflat ca trebuie sa stea cel putin 29 de zile dupa gratii pentru uciderea sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu.

Distribuie pe:

fara descrierePolitistul a venit la prima ora la Curtea de Apel Bucuresti, imbracat la costum, cu speranta ca si judecatorii de aici, ca si cei de la Tribunalul Capitalei, il vor lasa in libertate.

De la ora 9.00 pana la 11.15, atunci cand a inceput procesul lui, Cioaca a stat linistit in banca si a asteptat. In timpul judecatii cererii procurorilor de arestare preventiva pentru uciderea sotiei sale, politistul a stat in picioare langa avocata sa. De emotie isi muta greutatea corpului de pe un picior pe altul, iar mainile le avea ocupate cu o cruce de la breloc, pe care o tot mangaia.

Procesul a durat pana la 12.30 cand Cioaca, emotionat la maxim, le-a cerut judecatorilor sa-l lase sa aiba grija de copilul lui. N-a spus niciun cuvant despre vinovatia sau nevinovatia sa, a mentionat doar ca nu e pericol public. Dupa proces a plecat spre Pitesti.

La 16.30, atunci cand magistratii au pronuntat sentinta de arestare, Cioaca era acasa. A aflat ca va fi ridicat de politisti de la televizor. A fost apoi sa-si vada fiul, care se afla la sora lui, dupa care s-a intors acasa si si-a facut bagajele. Tot aici i-a asteptat si pe politisti. Cu lumina stinsa si geanta langa el!

Aproximativ la ora 19.00, colegii lui din Capitala i-au batut l-a usa, i-au pus catusele si l-au bagat intr-o masina cu care l-au si adus la Bucuresti.

In jurul orei 21.00 Cioaca a intrat pe poarta arestului Politiei Capitalei. Conform unor surse judiciare, intocmirea actelor de incarcerare a lui Cioaca a durat in jur de doua ore. A fost apoi dus intr-o celula, iar de astazi este in perioada de carantina. "Pentru persoanele nou venite, trebuie sa se parcurga anumite etape. Le facem la incarcerare control medical, un control al bagajelor, apoi urmeaza perioada de carantina, 21 de zile. Trebuie sa li se faca control medical amanuntit pentru a depista eventuale boli, apoi vor studia regulamentul de ordine interioara, vor participa la activitati organizate la clubul detinutilor, pentru a se putea acomoda cat mai usor cu regimul de detentie", ne-au declarat sursele citate.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate