Incredibil! Cornelia Catanga, data afara din casa din cauza unei datorii de 90.000 de euro? Drama prin care trece in prag de sarbatori: "Am ajuns pe drumuri"

##VIDEO501364##

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 

Cornelia Catanga se confrunta cu probleme mari, in prag de sarbatori. Artista nu poate plati ratele care au ajuns la 90.000 de euro.
"Am ajuns pe drumuri pentru ca am facut un credit cand am cumparat aceasta casa. Va rog sa ma ajutati sa descurc itele astea. Am luat suma de 100.000 de euro, platesc de aproximativ 14 ani la banca. Am platit pana acum 2 ani si jumatate, aproape 1200 de euro pe luna. Creditul a fost facut pe 25 de ani. Acum doi ani jumatate, inainte de nunta nu am mai putut plati. Baiatul a abandonat si Conservatorul, plateam 8.000 de lei pe an si nu ne-am mai permis.

fara descriere

Cornelia Catanga se confrunta cu probleme mari, in prag de sarbatori. Artista nu poate plati ratele care au ajuns la 90.000 de euro. Problema este una mai veche, insa acum este mai grav ca niciodata.

fara descriere

"Am ajuns pe drumuri pentru ca am facut un credit cand am cumparat aceasta casa. Va rog sa ma ajutati sa descurc itele astea.

Am luat suma de 100.000 de euro, platesc de aproximativ 14 ani la banca. Am platit pana acum 2 ani si jumatate, aproape 1200 de euro pe luna. Creditul a fost facut pe 25 de ani, insa acum doi ani jumatate, inainte de nunta nu am mai putut plati. Alexandru a abandonat si Conservatorul, plateam si acolo 8.000 de lei pe an si nu ne-am mai permis.

Nu am mai putut sa platesc, eu banii pe care i-am luat de la banca i-am investit in casa, in Alexandru.

##VIDEO501365##

Cornelia Catanga sustine ca nu a primit intelegere din partea bancii chiar daca a incercat sa negocieze. Cu toate astea inca mai are speranta si crede ca lucrurile se vor rezorva.

Artista sustine ca urmeaza ca sotul ei, Padureanu, sa mearga la banca sa incerce sa negocieze el.

Doamna de la banca cred ca are un avantaj daca face treaba asta, sa ne dea afara din casa. Primim scrisori acasa. La noi este o situatie mai dificila. Suntem o familie frumoasa, respectabila, eu cred ca s-ar merita inca o sansa.

fara descriere

Cei de la banca te suna si pare ca o fac amenintator. Am platit 14 ani, am crezut ca mai scada.

Cred ca Domnul Iisus o sa ne ajuta sa nu pierdem casa.

Niciodata n-am visat la prea mult. E o casa normala. Nu e un palat. Casa asta m-a cucerit prin linistea ei. Mi-a placut casa asta foarte mult.

Chiar daca ajung pe drumuri, am un sot cu care m-am inteles 25 de ani. Sunt bucuroasa pentru ca in dimineata asta plec la Londra si o sa fim cu totii acolo", a declarat Cornelia Catanga, in aceasta seara, la WOWbiz.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate