Incredibil, criminalul olandez a fost internat ani de zile la psihiatrie! Ce avea să se întâmple însă cu el după ce a plecat din spital!

Criminalul olandez a avut mari probleme de-a lungul timpului, de la abuz sexual până la la internarea la psihiatrie

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

Johannes Visscher, olandezul de 46 de ani  suspectat de răpirea și uciderea Adrianei Mihaela Fieraru, fetița de 11 ani din Gura Șuții, avea mai multe antecedente în privința infracțiunilor sexuale, pentru care a fost condamnat în instanță.

Criminalul olandez avea un trecut tulbure, de care ar fi trebuit să se teamă oricine ar fi intrat în contact cu el. De alfel, fosta lui logodnică a povestit, păstrându-și anonimatul, de ce a decis să renunțe la Johannes Visscher în momentul în care a aflat tot felul de lucruri dure despre el. ”Înainte să fiu cu el, a fost condamnat pentru hărțuire și agresiune a unor femei”, a punctat femeia despre bărbatul originar din localitatea olandeză Cuijk pentru libertatea.ro

Citeste si: Tulburător! Imaginea din poarta casei în care a fost ucisă fetița de 11 ani din Dâmbovița i-a făcut pe toți să plângă! Vecinii sunt șocați și cu lacrimi în ochi! FOTOGRAFII EXCLUSIVE

Citeste si: Gheorghe Piperea crede că pedofilul olandez nu s-a sinucis: “Dacă nu a fost “sinucis” şi dacă există iad, sper să i se ofere găzduire stabilă acolo”

Citeste si: Imagini cu olandezul suspect de crimă părăsind România. Cum arăta cu două zile înainte să se sinucidă

fara descriere

Criminalul olandez a stat la într-un stabiliment psihiatric

Bărbatul care a șocat o întreagă României, prin felul în care a răpit-o de pe stradă pe micuța Alexandra, a băgat-o în mașină, apoi a dus-o pe câmp pentru a o viola și a o omorî într-un mod greu de imaginat, a și fost închis o perioadă, spun surse bine informate. Mai mult, după ce a fost eliberat, criminalul olandez a stat la psihiatrie o bună bucată de vreme!

”A fost internat într-un stabiliment psihiatric după ce și-a ispășit pedeapsa”, a mai dezvăluit fosta logodnică în presa din România, apoi a menționat că Johannes Visscher era și monitorizat de oamenii legii din țara sa.

fara descriere

Criminalul olandez a stat la psihiatrie avea un plan bine stabilit de a racola fetițele din România

Bărbatul, identificat de autorități drept Johannes Visscher, dar care folosea și diminutivul Joop, lucra la o companie din domeniul IT. Potrivit fostei logodnice, el trecea drept un tip  fermecător și inteligent, și, culmea, călătorea regulat în România, unde, se pare, își alegea ”prada sexuală”, cum au spus specialiștii.

De altfel, criminalul olandez care a stat la psihiatrie avea un plan bine stabilit în cazul fiecărui atac. Planul a fost aplicat și în cazul Adrianei, fetița care a fost ucisă. Citește cum opera bărbatul doar pe știrilekanald.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate