Incredibil, cu ce i-a șocat Gheorghe Dincă pe deținuți la Jilava! ”Vorbește întruna despre Dumnezeu”! Ce comportament are, cu adevărat, criminalul din Caracal la Penitenciarul Jilava

Gheorghe Dincă a devenit, peste noapte, un om cu frica lui Dumnezeu, iar la închisoare, a cerut și un preot pentru a i se putea confesa!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu


In articol:

Gheorghe Dincă rămâne în continuare un personaj surprinzător! Bărbatul, căruia i se spune ”monstrul din Caracal”, după ce și-a asumat uciderea celor două adolescente, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, se comportă ciudat atât față de oamenii legii, cât și în raport cu deținuții cu care  interacționează.

Inițial, Gheorghe Dincă a fost reținut la IPJ Olt, loc în care a avut un comportament ce i-a atras multe critici. ”Omul era obișnuit să iasă în fiecare zi de după gratii și să meargă cu anchetatorii la casa lui din Caracal, acolo unde se efectuau cercetări și reconstituiri. De aceea, avea senzația că este și un tip important și se prezenta ca atare în arest, cu tot felul de pretenții și un ton nu tocmai potrivit”, au dezvăluit persoane din caz.

Citeste si: Prietenii Luizei Melencu au publicat noi imagini cu adolescenta! Toți apropiații suferă cumplit

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Citeste si: Colegele Luizei Melencu îi acuză pe procurori că le-au umilit la audieri: „Râzând, îmi spuneau că Luiza sigur a fugit cu un Făt Frumos”

Citeste si: Alexandru Cumpănașu a plâns în direct, minute în șir!„Sunt la capătul puterilor”

Gheorghe Dincă, în închisoare! ”Simte că a pierdut controlul”

De la începutul lunii octombrie însă, situația s-a schimbat! Criminalul din Caracal a fost transferat la București, mai întâi în Arestul Central, apoi la Penitenciarul Jilava, loc în care și-a schimbat total comportamentul, nu mai are același aer de superioritate pe care îl avea afișa la IPJ Olt, când încă se simțea în elementul lui.

”Îl enervează deţinuţii. Simte că nu mai poate deţine controlul. În faţa lor e un alt om. Se vede că îi este teamă, se plânge că-l înjură, că-l scuipă, că-l ameninţă, că-i vorbesc urât. Probabil, abia acum începe să înţeleagă ce-l aşteaptă după gratii. În realitate, Dincă e un fricos”, spun surse din cadrul anchetei, conform Adevărul.

Gheorghe Dincă vorbește despre Dumnezeu în închisoare! Criminalul din Caracal a cerut și un preot la închisoare

Afirmațiile făcute de sursele din anchetă sunt susținute și de ultimele informații venite din preajma criminalului. Persoane de la Penitenciarul Jilava au dezvăluit că bărbatul a devenit, brusc, pios și marșează pe calea credinței. Gheorghe Dincă vorbește despre Dumnezeu în închisoare și nu doar din când în când, ci întruna, semn că pare resemnat cu ce i se întâmplă și doar un ajutor divin îl poate salva. De altfel, a cerut și un preot, pentru a se confesa, mai mult are și o Biblie în celulă”, au povestit persoane de la închisoarea de la marginea Bucureștiului. Citește și ce le-a spus Dincă profilerilor FBI pe știrilekanald.ro

Foto Inquam/Bogdan Dănescu

Galerie foto 
Citește și:

Incredibil! Ce au găsit anchetatorii în telefonul lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal

Bunicul Luizei Melencu, declarație năucitoare, după ce colegele fetei au fost audiate de procurori

O femeie povestește că a dat nas în nas cu Luiza „Am văzut-o în Italia! Mi-a spus că Alexandra este cu ea”

Șoc în cazul Caracal! Mama Alexandrei, în lacrimi! Femeia a aflat că toată ancheta în cazul fiicei sale se reia de la zero?

Culmea luxului: și-a rupt ambele picioare și și-a comandat un scaun cu rotile placat cu cristale Swarovski

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies