Vedete

Incredibil, cui i-a scris Vladimir Draghia o poezie! Vedeta este una dintre cele mai frumoase femei din Romania. EXCLUSIV!

Vladimir Draghia a scris o poezie pentru o diva din Romania. Cine este norocoasa.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar, C.I.


Incredibil, cui i-a scris Vladimir Draghia o poezie! Vedeta este una dintre cele mai frumoase femei din Romania. EXCLUSIV! icon photo

Vladimir Draghia poate fi considerat, de departe, unul dintre cei mai inteligenti concurenti de la “Exatlon”. Actor de profesie, “faimosul” este un tip caruia ii place sa citeasca, dar totodata, este cunoscut drept o persoana care scrie si poezii.

Vladimir Draghia a scris o poezie pentru o diva din Romania

Drept dovada, in primavara lui 2014, el a devenit poet in mod oficial, dupa ce si-a lansat cartea de versuri „Dragostea n-are plural”, la o librarie din nordul Bucurestiului.

Scriu tot timpul si parca nu pot sa ma opresc. Am scris si aseara, dupa lansare. Ca sa scriu nu am nevoie de foarte multe lucruri: trebuie sa fie noapte si sa am un laptop la indemana, cam atat! „Dragoste n-are plural” se adreseaza tuturor varstelor. Se adreseaza celor care vor sa simta, sa isi aminteasca, sa traiasca, sa rada, sau, de ce nu, sa se lase surprinsi de mine", a spus, la vremea respective, “faimosul” despre primul sau volum de versuri.

Mai mult, Vladimir Draghia a scris o poezie pentru o diva din Romania. Este vorba despre Ana-Maria Barnoschi, care a avut norocul sa fie “muza” pentru actor la un show de televiziune.

"Se intampla in urma cu vreo doi ani, nu mai stiu exact! A fost invitat la emisiune, la Roata Norocului, si tin minte, ca mi-a facut pe loc o poezie! Nu imi amintesc despre ce era anume, dar cred ca era in tema show-ului de atunci! Mi-a placut”, a spus co-prezentatoarea lui Bursucu’, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romaniaicon photo

Vedete

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romania

Alina Pana, fosta concurenta de la Exatlon, este campioana la fitness, insa din partea Ciprului.

Titlu secțiune