Vedete

Incredibil cum a aratat tortul la botezul fetitie lui Liviu Varciu! El a fost adus cu un foc de artificii senzational si pus pe un pod de sticla!

Momentul culminant de la eveniment a fost aducerea tortului

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lia Popescu


Liviu Varciuicon photo
Liviu Varciu

In weekend, Liviu Varciu si-a botezat fetita! La evenimentul de cinci stele, organizat la un ballroom de fite din Otopeni, vedeta si iubita lui, Anda Calin, au organizat totul ca la carte.

Liviu Varciu si-a botezat fetita! Unde a fost amplasat tortul!

Invitatii, in numar de peste 400, au apreciat in mod deosebit meniul de la eveniment! In el, s-au regasit numai preparate alese, precum creveti in foita de orez, icre de Manciuria, tartine cu piept de rata afumat si sos de fructe de padure, muschi de vita cu foie gras sau rata cu portocale si piure cu ulei de truffe. In aer liber, s-a amplasat un colt traditional, cu berbecuti la protap, dar si un sushi bar. (cum a aratat Daniela Crudu la botezul lui Varciu)

Momentul de varf a fost insa aducerea tortului! El s-a derulat la piscina, intr-o prezentare unica, pe un pod de sticla, cu efecte de pirotehnie de sol si artificii. “A fost senzational! Nu s-a mai vazut asa ceva la un eveniment din Romania”, au spus toti cei prezenti la fata locului!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune