Incredibil! Cum a scăpat din România criminalul olandez! Ce s-a întâmplat cu polițiștii în cele trei minute în care bărbatul care a ucis-o pe fetița din Dâmbovița a urcat pe scara avionului!

Bărbatul olandez care a ucis-o pe fetița din Dâmbovița ar fi fost depistat de polițiști chiar atunci când el se afla la scara avionului

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Informațiile în cazul Mihaelei Adriana, fetița în vârstă de 11 ani din Dâmbovița, Gura Șuții, care a fost răpită și ucisă de către un bărbat olandez, apar cu repeziciune! De la o oră la alta, oamenii legii vin cu tot felul de știri, ce par să îngrozească pe toată lumea. Astfel, în urmă cu puțin timp, s-a refăcut filmul dispariției micuței, unul care a îndurerat și mai tare familia victimei.

S-a făcut filmul uciderii fetiței de 11 ani din Dâmbovița

Fetița a fost luată de pe stradă, apoi dusă pe un câmp unde a fost chinuită și omorâtă, totul în mai puțin de 30 de minute. Bărbatul care a răpit-o, Johannes Visscher,un cetățean olandez în vârstă de 47 de ani, închiriase o mașină de la București și, cu un scop precis, ar fi produs crima cu sânge rece. Drept dovadă, pe trupul Mihaelei s-au găsit urme de agresiuni fizice și există suspiciuni că ea ar fi fost violată înainte să fie ucisă.

Citeste si: Cazul Dâmbovița se complică. O altă minoră a dispărut în ziua sosirii olandezului în România!

Citeste si: Ce au găsit polițiștii în apartamentul închiriat de olandez în sectorul 2 al Capitalei! E urmărit pentru uciderea fetiței de 11 ani din Dâmbovița

Citeste si: Familia fetiței găsite moarte în Dâmbovița se pregătește să o înmormânteze! Ce se întâmplă acasă la Adriana

fara descriere

După ce a ucis fetița, Johannis Visscher a reușit să îi păcălească pe polițiștii români atunci când s-a ajuns la concluzia că el ar fi cel care i-a pus capăt vieții Mihaelei.

Inițial, oamenii legii au văzut trei mașini pe camerele de supravheghere, dar, pe urmă, s-a ajuns la concluzia că doar în autoturismul olandezului a fost vizualizată fetița ucisă. În acele clipe, imediat s-a încercat localizarea bărbatului, însă acesta a scăpat ca prin urechile acului, pe ultima sută de metri!”, au dezvăluit persoane din caz.

fara descriere

Criminalul olandez a scăpat în trei minute din România! De ce nu a putut fi oprit la scara avionului

Mai mult, conform surselor de la aeoportul Otopeni, criminalul olandez a scăpat în trei minute din România! ”El se afla la scara avionului atunci când anchetatorii români aveau toate datele. Din păcate, nu exista atunci un mandat care să îl rețină pe bărbat în București și, din acest motiv, a reușit să plece cu aeronava, fără a fi oprit”, au spus persoane de la fața locului. Totuși, cuprins de remușcări, Johhanis Visscher s-a sinucis, câteva zile mai târziu, aruncându-se în fața unui tir, exact în momentele în care era filat de polițiștii din țara sa.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate