Incredibil, cum arata Marina Voica, la 81 de ani! Artista a avut un mesaj emotionant la moartea Cristinei Stamate Cele doua au fost colege de cabina la teatru

Marina Voica a implinit recent 81 de ani si desi locuieste la Breaza, participa din cand in cand in cand la evenimente mondene sau la emisiuni tv.

Autor: C.L.

In urma cu ceva timp, ea a fost invitata in emisiunea Oanei Turcu si a vorbit despre secretul frumusetii sale. Cocheta si eleganta, artista a spus ca intotdeauna a avut grija de ea si a fost extrem de atenta la aparitiile sale publice, desi nu a fost o frumusete.

Acum, cand a aflat ca actrita Cristina Stamate a murit, Marina Voica a povestit cum a cunoscut-o ea pe doamna teatrului de revista. 

"Ce sa spun. Am lucrat cu ea de multe ori la revistele de la Teatrul “Tanase”. A fost foarte talentata. Foarte talentata. Un om cu care te imprieteneai usor. Cu care puteai lesne colabora. Regret foarte mult. Este prea de tot ce se intampla (…) Doar atat pot sa spun ca am jucat la revista, stiti.Si

am fost cu ea in cabina... Eu, in general, m-am inteles cu toata lumea, dar cu ea... Ce sa spun. Era o actrita formidabila, talentata foc si foarte prezenta acolo la Tanase", a spus Marina Voica.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies