Incredibil cum arată mormântul actorului Puiu Călinescu, la 24 de ani de la moarte sa: "Un actor de pe urma căruia se încasează încă mulți bani"

Ce a apărut la mormântul actorului Puiu Călinescu, la mai bine de 20 de ani de la moarte?!

Puiu Calinescu mormant
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Puiu Calinescu a fost unul dintre cei mai mari actori de comedie ai României, devenind celebru în urma seriei de filme „Brigada Diverse”, în care a jucat alături de Toma Caragiu, Jean Constantin și Dem Radulescu. Îndrăgitul actor a murit în data de 16 mai 1997. 

Acum două zile, s-au împlinit 24 de ani de la moarte sa.

Persoane care l-au îndrăgit au mers și au mai aprins o lumânare la mormântul actorului. Însă, o persoană care a mers la locul de veci al actorului pentru o comemorare a postat un mesaj de-a dreptul șocant pe pagina sa de Facebook, alături de o fotografie de la cimitir. 

Citeste si: Actorul uriaș care n-a avut loc pe Aleea Artiștilor din Cimitirul Bellu! Nimeni nu-i mai aprinde o lumânare lui Puiu Călinescu

Omul, extrem de revoltat, a scris un mesaj pe pagina sa de socializare despre faptul că marele actor a fost uitat, la fel ca mulți alți oameni importanți ai țării noastre. De asemenea, le atrage atenția administratorilor cimitirului de cum arată locul de veci al actorului, plin de iarbă și vizibil afectat de trecerea timpului. 

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Puiu Calinescu mormant
Puiu Călinescu mormânt[Sursa foto: Facebook]

"Din păcate după ce mori, indiferent cât de MARE ai fost în timpul vieții, vei fi uitat de toți. Vedeți în imagine mormântul marelui actor PUIU CĂLINESCU, un actor de pe urma căruia se încasează încă mulți, mulți bani, îngropat în culisele cimitirului Bellu.. Să vă fie rușine domnilor administratori ai cimitirului. Să aveți parte de aceleași onoruri", a scris un internaut pe Facebook. 

Puiu Calinescu mormant
Puiu Călinescu mormânt[Sursa foto: Facebook]

Fiica lui Puiu Călinescu, mesaj cutremurător

Sâmbătă, 16 mai 1997, fiica lui Puiu Călinescu a fost să își viziteze tatăl la spital, însă nu știa ce o așteaptă. A aflat de la medici că tatăl ei s-a stins din viață cu doar 15 minute înainte de a sosi. 

Citeste si: Fata lui Puiu Calinescu este profesoara de informatica la colegiul de aeronautica!

  "Nu mai aveţi voie să intraţi. A decedat!”,     am auzit o asistentă. În acel moment am simţit că mă prăbuşesc, cu punga în care aveam supa şi compotul pe care şi le dorise. Am apucat să văd că în patul lui era altcineva. Când plecasem dimineaţa de la spital era bine, vorbea, şi nu înţelegeam ce s-a întâmplat. Mi s-a spus că decedase la 16:45”. Un sfert de oră. Atât. Mi s-a povestit că era înconjurat de asistente, că le spunea glume şi că din senin a făcut un stop respirator. A murit cum şi-a dorit: cu zâmbetul pe buze. Totuşi stau şi mă gândesc iar enigma tot nu mi-a dezlegat-o nimeni până acum. Dacă a murit cu doar un sfert de oră înainte să ajung eu, iar el nu mai era în salon şi altcineva îi luase locul, unde îl duseseră pe tata? Nici acum nu ştiu de ce s-au grăbit să-l ia?! Acum regret că am plecat de lângă el”,  a incheiat fiica lui Puiu Calinescu.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Uite cum arata fiica marelui actor Puiu Calinescu, plecat dintre noi acum 20 de anI!

La 20 de ani de la moartea lui Puiu Calinescu, mormantul marelui actor pare dat uitarii! Fata artistului a povestit ultimele clipe din viata acestuia: "Era inconjurat de...

Drama cutremuratoare a lui Puiu Calinescu! Regretatul actor si-a descoperit fiica moarta in casa! "Am mers si am spart usa! Ea era moarta in hol, facuse comotie...

De maine vin bani multi pentru 6 zodii

Alertă totală! Armata este pregătită: Comandamentul Operaţiunilor speciale este pe cale să facă asta

BOALA secretă pe care o avea Christian Eriksen. Cum a ajuns fotbalistul danez să se prăbușească inert pe teren

DEZASTRU MONDIAL. Forța a 15 bombe atomice a distrus locul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies