Incredibil! Cum arată și cu ce se ocupă nepoata lui Cristi Borcea!

Maria Cristina Călin (19 septembrie 1997, București), cunoscută sub numele de scenă TINNA LATINA, este o cântăreață de muzică latino din România. Bruneta este nepoata cunoscutului om de afaceri și fost acționar al echipei de fotbal Dinamo, Cristian Borcea.

Distribuie pe:

fara descriere

Tinna Latina își face debutul în muzică, pe piața internațională, cu piesa “Tinna Latina”, o piesă fresh, motivațională și pe ritmuri latino. Piesa este facută în studio-ul băieților de la Fly Project(Fly Records Music), piesă la care au contribuit: Tudor Ionescu, Dan Denes, Alin Onoiu și Harvis Cuni Padron.

Incredibil! Cum arată și cu ce se ocupă nepoata lui Cristi Borcea!

Persoanele care au încurajat-o cel mai mult să facă muzică și să își urmeze visul sunt: unchiul ei, Cristian Borcea și soția acestuia, Valentina Pelinel.

Citeste si: Războiul dintre Valentina Pelinel și Alina Vidican îl arde la buzunare pe Cristi Borcea! Dezvăluiri exclusive

Citeste si: Valentina Pelinel nu a dat BAC-ul până la 38 de ani! Vezi motivul pentru care soţia lui Cristi Borcea nu a mai dat examen!

Citeste si: Fericire mare în familia Valentinei Pelinel și a lui Cristi Borcea! Milan împlinește azi 3 ani

De asemenea, tânăra în vârstă de 21 de ani a avut dintotdeauna rezultate foarte bune și la învățătură, fiind absolventa a Liceului Teoretic Internațional de Informatică București. Tinna a promovat bac-ul cu media 8,86 și a intrat printre primii la Facultatea de Drept, unde în prezent, este în ultimul an.

fara descriere

Drumul în muzică nu a fost ușor, a muncit din greu pentru a-și urma visul. Pasiunea pentru muzică a început la vârsta de 11 ani, pe atunci o mare fană a trupei RBD, a Shakirei și a muzicii latino, ea a început să-și conștientizeze calitățile vocale și, la vârsta de 15 ani, s-a apucat de canto, încurajată și remarcată de profesorii ei de la liceu, care o implicau în tot felul de proiecte și activități muzicale.

La vârsta de 15 ani a început să cânte în corul bisericii, balul bobocilor, concursuri și alte evenimente. Tinna Latina a facut cursuri de canto cu profesori cunoscuți, cum ar fi: Viorela Filip, Răzvan Trandafir, Raluca Leoacă și Crina Mardare, profesori de excepție, care au ajutat-o să evolueze și să-și îmbunătățească calitățile vocale.

În afară de talentul ei muzical, este pasionată și de artă, în timpul liber plăcându-i să picteze.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate