Incredibil! Cum arăta Tamara Buciuceanu în august, când a împlinit 90 de ani ”Îmi doresc doar să mă odihnesc”

Tamara Buciuceanu Botez s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu ceva timp. În august, a împlinit 90 de ani și a fost sărbătorită de colegi.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Tamara Buciuceanu Botez, îndrăgita actriţă de teatru şi film a împlinit pe 10 august, 90 de ani, motiv de sărbătoare atât în familie, cât și pentru lumea artistică. 

Cu ocazia împlinirii vârstie de 90 ani, Tamara Buciuceanu a fost vizitată acasă de reprezentanții Ministerului Culturii, care i-au înmânat o diplomă de excelenţă pentru întreaga activitate artistică din partea Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale. Atunci, au fost făcute și câteva fotografii cu marea actriță, care au fost publicate pe site-ul ministerului. 

Tamara Buciuceanu Botez, la 90 de ani, cum se simțea actrița

Ziarul ”Click!” a publicat, în aceeași perioadă și o declarație a Tamarei Buciuceanu Botez, în care marea actriță spunea cum este viața ei la 90 de ani. Se simțea bine, chiar dacă era retrasă, povestea că iese să se plimbe. 

Citeste si: Actrița Tamara Buciuceanu-Botez a ajuns de urgență la spital

Citeste si: Tamara Buciuceanu i-a cerut ministrului Justiţiei să o împuşte! Celebra actriţă, care a împlinit 90 de ani, a vrut să îşi salveze familia!

Citeste si: Marea actriţă Tamara Buciuceanu Botez, în lacrimi pe scenă! Artista de 89 de ani a fost omagiată la împlinirea a 65 de ani de carieră FOTO

fara descriere

„Sunt aşa şi aşa, merg înainte, nu se poate altfel. Dar sunt bine, sunt pe picioare, acum mă odihnesc acasă. După 66 de ani de teatru, îmi doresc doar să mă odihnesc şi nu mai vreau să joc în alte proiecte. Momentan, nu am nevoie de nimic şi sunt foarte bine. Familia îmi este alături, mă văd cu ei şi cu prietenii şi mă bucur când am musafiri. Ies din când în când din casă să mă plimb și îmi place că oamenii nu m-au uitat”, a spus actrița Tamara Buciuceanu Botez, când a împlinit 90 de ani.

În această dimineață, Tamara Buciuceanu a ajuns la Spitalul Elias, adusă de o ambulanță. Nu se știe însă care este starea actriței. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate