Incredibil, cum aratau cele mai importante femei din viata lui Cristi Borcea in momentul in care le-a vazut prima oara! Nimeni nu le-ar putea recunoaste

Cristi Borcea, ce socant! Cum aratau femeile din viata lui in trecut!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar, Lia Popescu

Despre Cristi Borcea se poate spune, fara exagerare, ca a avut, de-a lungul timpului, in lista de cuceriri, cele mai frumoase femei din Romania. Cu toate acestea, cele mai importante dintre ele, cu exceptia Valentinei Pelinel, nu erau adevarate dive atunci cand le-a cunoscut, ci mai degraba niste prezente obisnuite.

Mihaela Borcea de pilda, prima sotie, cea de care s-a indragostit la 18 ani si cu care are si trei copii, era, pe la inceputurile relatiei cu el o reprezentanta a Evei oarecare. Multa vreme si, mai ales dupa nasterea gemenilor, femeia de afaceri de acum avea forme rubensiene serioase.

De altfel, la o aparitie in public a celor doi, doamna Borcea s-a prezentat cu multe kilograme in plus si un look departe de cel al vedetelor pentru care, peste ani, Cristi a facut o pasiune. Mai mult nici culoarea parului nu o avantaja. Era vopsit roscat inchis si coafat destul de batraneste, in timp ce sotul ei incepuse deja sa cocheteze cu hainele de fita si cu imaginea de cuceritor.

Cristi Borcea, ce socant! Cum aratau femeile din viata lui in trecut! Alina nu rupea gura targului, Valentina insa, era diva

In cazul Alinei Vidican, situatia nu a stat chiar asa! In momentul in care a intalnit-o prima oara, Borcea a fost cucerit de inocenta ei, si chiar de naturalete. Tanara din Timisoara, si ea doar o pustoaica de 18 ani, era manechin, dar unul de duzina, si nici nu prea avea cine stie ce contracte. In timp, la bratul celebrului barbat, s-a transformat incet- incet, intr-o adevarata bomba sexy, si-a pus silicoane, s-a vopsit blonda, si-a “umflat” si fesele si a pozat provocator.

Situatia s-a schimbat radical in privinta Valentinei Pelinel. La inceputurile amicitiei cu Borcea ea era casatorita cu Cristian Boureanu, iar pe podiumurile din America un adevarat star. Frumoasa, inalta, sexy si extrem de atragatoare, femeia era model pentru toate marile case de moda ale lumii! Ce mai…o persoana de care sa te indragostesti la prima vedere.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: