Incredibil, cum e soarta! A spus despre Bianca Dragusanu ca este singura femeie care l-a umilit si acum sunt colegi

In urma cu cativa ani, Catalin Botezatu avea un moment de sinceritate si declara intr-o emisiune de televiziune ca Bianca este singura femeie care l-a umilit!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

La aproape un an de la despartirea de roscata, designerul se destainuia lui Mihai Morar fara a se gandi la consecinte! “Bianca este creatia mea si ma bucur!  Poate a fost singura femeie din viata mea care m-a umilit. Atunci cand am rupt usa, dar am trecut peste. Nu exista o femeie si frumoasa si devreme acasa, asa ca am ales frumusetea la Bianca, asta m-a atras in proportie de 90% la ea, insa, la un moment dat, nu am putut continua relatia. Tin la ea, am iubit-o, dar nu mai e ce-a fost!”, a spus Bote!

fara descriereDragusanca, la inceputurile ei in showbizLa vremea respectiva, Bianca nu a parut incantata de declaratiile fostului iubit, insa, in timp, l-a iertat, iar, acum, culmea, este si colega de trust cu el! Roscata va avea o emisiune la Antena Stars asemanatoare cu cea a designerului si, probabil, va apela la sfaturile lui, pentru ca, sigur, vor fi de bun augur!  

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate