Incredibil. Cum gătește Lidia Buble în carantină? La asta nu te așteptai

Lidia Buble este una dintre vedetele din România care reușește să surpindă cu fiecare apariție și se pare că nici carantina nu o împiedică să fie sexy, chiar și în bucătărie.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Incredibil. Cum gătește Lidia Buble în carantină? La asta nu te așteptai

Lidia Buble gătește îmbrăcată în rochia preferată

Artista nu se plictiseșete deloc în carantină, ba chiar a mărturisit că a învățat să gătească aproape orice fel de mâncare. Dar felul în care desfășoară această activitate este de-a dreptul surprinzător. Nu gătește oricum, ci îmbrăcată în rochia preferată și încălțată cu cele mai înalte tocuri. A spus-o chiar ea.


In articol:

„Ultima dată am gătit îmbrăcată în rochia mea preferată și m-am încălțat cu cele mai înalte tocuri că să știu o treabă”, a declarat Lidia Buble. 

Citeste si: Atenție mare dacă faci parte din această categorie. Ești mai predispus la infectarea cu COVID-19. Statisticile o spun clar

Citeste si: Calendar ortodox 11 aprilie 2020. Sarbatoare mare azi

Citeste si: Christina Ich a rupt tăcerea despre scandalul donațiilor pentru Institutul Cantacuzino: „Nu am de ce să-mi cer scuze, adevărul e....”

Mama a provocat-o să învețe toate felurile de mâncare până se termină carantina

Totodată, cântăreața a povestit și cum decurge o zi din viața ei în izolare ș ice face pentru a omorî plictiseala.

„Mai devreme de ora 12:00 nu reușesc să mă trezesc și asta pentru că seara stau până târziu să urmăresc serialele preferate. Dimineața iau micul dejun împreună cu Bubbly (rade), după care distracția continuă cu nelipsitul antrenament și toate experiențele nebune care se desfășoară în bucătăria mea. Orele de canto acum le fac online și chiar dacă stau numai în casă, să știți că pregătesc și piese noi care urmează să fie lansate cât de curând.”, susține Lidia pentru sursa citată. 

Incredibil. Cum gătește Lidia Buble în carantină? La asta nu te așteptai

Mai mult decât atât, se pare că Lidia a primit provocarea vieții ei, din partea femeii care i-a dat viață.

”Cea mai mare provocare este venită din partea mamei mele și anume că trebuie să învăț să gătesc toate felurile de mâncare până se termină perioada de carantină”, a mai zis ea, potrivit Viva.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate