Vedete

Incredibil! Daniel Iordachioaie si-a dus copiii in prima zi de scoala, imbracat in… haine de scena!

Daniel Iordachioaie este unul dintre cantaretii care, in ultimii ani, si-a schimbat stilul vestimentar de scena, dar se pare ca si pe cel din viata de zi cu zi.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Ana Maria Petre


Incredibil! Daniel Iordachioaie si-a dus copiii in prima zi de scoala, imbracat in… haine de scena!icon photo

Dupa o perioada in care a fost intr-un con de umbra, Daniel Iordachioaie s-a reinventat in urma cu cativa ani. A slabit, si-a schimbat stilul vestimentar si putin si din cel muzical.

Unora le place noul Iordachioaie, altii spun ca la 50 de ani ar trebui sa fie mai “serios”. Asta si pentru ca Daniel Iordachioaie a aparut pe scena, in maiouri largi, cu plasa, cu pantaloni ciudati si tricouri rupte sau cu decolteu adanc. Dar, artistul nu apare asa doar pe scena! Zilele trecute, la deschiderea anului scolar, Iordachioaie si-a insotit la scoala cei doi copii, imbracat cu haine de scena.


In imaginile postate pe paginile de socializare, cantaretul apare in curtea scolii, alaturi de copiii lui. Daniel Iordachioaie este imbracat la fel cum a urcat pe scena, in urma cu cateva saptamani, la un concert la Focsani.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”icon photo

Vedete

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”

Se stie ca venitul Oanei si al lui Viorel Lis este format, in cea mai mare parte, din pensia fostului primar general al Capitalei.

Titlu secțiune