Incredibil, dar adevarat! Numai la Caracal se putea intampla asta! Uite ce anunt puteau citi calatorii la agentia de voiaj a CFR-ului! O sa razi cu lacrimi!

Caracalul este cunoscut de toata lumea ca fiind "orasul minunilor" si se pare ca pe zi ce trece reuseste sa uimeasca. Pe internet, un locuitor al orasului, a postat o imagine cu un anunt afisat la agentia de voiaj a CFR din Caracal.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereAnuntul ii informa pe calatori cu privire la numerele de telefon la care pot obtine informatii, dar si zilele sau site-ul web de unde pot afla lucruri despre mersul trenurilor.

Ei bine, initiativa este una menita sa ajute calatorii, dar ceea ce este scris te face sa razi cu lacrimi. De aici afli ca programul este zilnic intre 08:30 - 16:00, dar se pare ca zilnic, la Caracal, exclude zilele de sambata si duminica, atunci cand este liber.

Daca vor vrea sa obtina informatii de pe net, calatorii vor avea parte de o surpriza pentru ca site-ul nu va fi gasit. De ce? Prescurtatrea caracaleana la World Wide Web este VVV in loc de WWW.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate