Incredibil! Dichiseanu ii ureaza fostei sotii succes in relatia cu playboy-ul Erbasu! "Foarte bine ca a iesit cu el!"

Ion Dichiseanu nu a fost afectat de relatia fostei sale sotii, Simona, cu Don Juan-ul mioritic, Alex Erbasu. Dimpotriva! Marele actor ii ureaza succes femeii pe care a iubit-o, spunand insa ca habar nu are cine este curtezanul acesteia.

Distribuie pe:

Autor: G.C., C.I.

fara descriereActorul Ion Dichiseanu a aflat de la reporterii WoWbiz.ro ca fosta lui sotie, Simona, are o relatie apropiata cu milionarul Alex Erbasu (35 de ani), pana de curand logodit cu manechinul Raluca Arnautu.fara descrierefara descrierefara descriereBlonda a afirmat ca il gaseste fascinant pe tanar, ca se simte bine in compania lui, marturisind la finalul discursului ca si-ar dori o relatie cu acesta, chiar daca este mai tanar decat ea. Ce-a comentat "Dichi" legat de atractia exercitata de Alex asupra fostei sale consoarte in varsta de 45 de ani? Incredibil, dar adevarat! I-a dat binecuvantarea!

"Am aflat acum, de la dumneavoastra, ca fosta mea sotie ar avea o relatie cu Alex Erbasu. Foarte bine ca a iesit cu el. Nu stiam, nu-l cunosc, habar n-am cum arata, dar daca ea se simte bine langa el si e fascinata de el, atunci ii urez succes! Oricum e viata Simonei si face cum crede ea, nu trebuie sa ma intrebe pe mine. Mai vorbim la telefon, in rest  fiecare isi vede de drumul lui. Eu cu problemele mele medicale, ea cu treaba ei", a declarat actorul Ion Dichiseanu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate