Incredibil! Divortul Antoniei e doar o vrajeala? In lumea artistica se vorbeste despre o strategie de marketing pusa la cale de artista impreuna cu impresarul ei. Sa fie adevarat?

Divortul Antonei de Vincenzo ridica foarte multe semne de intrebare, mai ales ca cei doi erau priviti, pana de curand, ca un cuplu frumos si, nicidecum, unul la un pas de separare. Surse din anturajul lor sustin pentru WOWbiz.ro ca aceasta ruptura nu ar fi una reala, ci, mai degraba, o noua strategie de marketing pentru Antonia.

Distribuie pe:

fara descriereBomba cu ceas aseara! Antonia a luat decizia sa divorteze de Vincenzo Castellano, desi au impreuna un copil! In prima faza, sotul cantaretei a recunoscut separarea, spunand ca este vorba despre o despartire, fara a fi decis inca nimic legat de divort. Pe de alta parte, Antonia a preferat sa nu dea nicio declaratie pe aceasta tema, din contra, a sustinut ca este impreuna cu barbatul ei in Danemarca. Asa ca, povestea a ramas cumva in aer, iar interpretarile nu au intarziat sa apara.

Surse din lumea artistica si din anturajul artistei sustin ca nu ar fi vorba de niciun divort, iar Antonia ar fi pus la cale o noua strategie de marketing, care sa-i aduca un segment de public pe care nu l-a castigat inca, acela al tinerilor care prefera femeile nemaritate. Varianta aceasta are o baza reala pentru ca frumusica interpreta a semnat, recent, un contract de management cu Lucian, impresarul Innei.

Lucian, cel care a facut-o celebra pe Inna, are, se pare, o politica de promovare un pic diferita de restul managerilor. Cei care il cunosc bine spun ca el merge pe ideea ca o artista poate avea fani multi in randul pustimii in cazul in care pare singura si disponibila, altfel acest target nu poate fi atins niciodata. Tocmai de aceea este foarte posibil ca printre primele discutii pe care le-a avut cu Antonia sa fi fost si cea legata de statutul ei marital si de faptul ca are un copil. Aceleasi surse spun ca Antonia s-ar fi conformat si prima strategie a si fost pusa la cale. A aruncat pe piata zvonul ca ar divorta de Vincenzo. Cu acest pas, cantareata spera sa aiba parte de o promovare intensa in strainatate, iar  numarul fanilor si al admiratorilor sa se dubleze sau chiar tripleze, mai ales ca ea arata foarte bine.

Varianta de marketing sugerata de sursele WOWbiz.ro prinde contur, intrucat Lucian este recunoscut ca un tip care merge pe tipologia aceasta de marketing si asa a facut-o celebra si pe Inna. Desi este iubitul ei oficial, impresarul a lasat-o sa pozeze in cantareata singura, fara vreun iubit oficial, ceea ce i-a adus foarte multi fani si, bineinteles, faima si bani.

Tom Boxer, fostul coleg de trupa al Antoniei: “E la misto toata smecheria. La noi cum inventeaza unul o tampenie toti sar in sus”.

fara descriereCulmea, zvonurile privind strategia de marketing a Antoniei par sa se intareasca odata cu afirmatiile lui Tom Boxer, fostul coleg de trupa al Antoniei si omul care a descoperit-o si care a lansat-o: “E la misto toata smecheria, n-are nicio legatura. Sunt niste chestii de presa care prind la romani. Nu cred ca Antonia se va desparti vreodata de Vincenzo. Sunt impreuna si se inteleg bine. Insa, scandalurile sau chestiile de genul asta sunt bune. La noi, cum inventeaza unul o tampenie, toti sar in sus. Daca Antonia spunea ca a lansat o piesa, nu mai sarea nimeni asa. Sunt doar telenovele romanesti”, a spus Tom Boxer pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate