Incredibil! Dorian Popa i-a cumparat iubitei un inel cu diamant, dar nu a avut bani sa plateasca cablu TV - Catalin Maruta i-a confiscat telefonul care se indoaie si facut cheta ca sa-i plateasca facturile

Dorian Popa a anuntat la emisiunea lui Maruta ca i-a cumparat iubitei sale un inel cu diamant.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descrierefara descriereDorian Popa a vorbit la emisiunea lui Maruta despre relatia pe care o are cu iubita lui.

"I-am dat inelul. Suntem impreuna de un an si trei luni. Dar nu e inelul de logodna. Pentru noi nu conteaza hartiile, dar sentimentele noi sunt la acel nivel. Nu ne grabim. Avem o relatie speciala. Le dorim pe toate, casatorie, copil, dar toate la timpul lor. Este femeia perfecta pentru mine. E excat ce trebuie", a spus Dorian.

Maruta l-a rugat pe actor sa ii transmita un mesaj iubitei, dar acesta a spus ca nu poate...

"As saluta-o, o iubesc, dar nu o sa vada. Nu mi-e rusine sa spun! Nu mi-am platit cablul TV si nu poate sa ma vada. N-are nici internet", a spus Dorian.

"Ai bani de diamante, dar nu ai bani de cablu TV? Facem o cheta! Cat e cablul? Dar internet ai?", a spus Maruta.

"400 de euro. Ce? M-ai intrebat cat? Eu ti-am spus! Am internet, pai uite ce telefon am", s-a laudat Dorian cu mobilul lui de ultima fita.

Pana ce artistul si-a cantat cel mai nou single, Maruta i-a confiscat telefonul si a strans cativa bani de la oamenii din public ca sa ii plateasca lui Dorian factura la cablu Tv.fara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate