Incredibil! Fiul de 43 de ani s-a deghizat în mama lui de 60, pentru a lua permisul auto în locul ei

Din recunoștință pentru cea care i-a dat viață, fiul a fost prins că dorea să treacă testul de conducere în locul mamei lui.

Distribuie pe:

fara descriere


In articol:

Întâmplarea neobișnuită se întâmplă în Brazilia, unde un bărbat de 43 de ani, a încercat să "trișeze" la examenul auto. Puțin spus, pentru că el s-a deghizat în mama lui, în vârstă de 60 de ani.

Maria Schiave, din orașul Porto Velho, situat în nordul țării, a picat testul de conducere de trei ori. Datorită acestui fapt, fiul său, Heitor, a luat problema în propriile sale mâini. Bărbatul în vârstă de 43 de ani, și-a însușit identitatea mamei sale, îmbrăcându-se în haine pentru femei. El s-a prezentat să dea în locul mamei al patrulea test de conducere.

Fiul a dat testul auto în locul mamei sale

Deghizat în mama sa, cu unghiile date cu ojă roșie, o bluză înflorată și fustă lungă, mecanicul auto arăta ca o femeie. Aproape că a păcălit-o pe examinatoarea cu care dădea testul. Planul său elaborat a eșuat în cele din urmă. Examinatoarea i-a cerut actul de identitate după ce i s-a părut suspect că femeia avea mâinile mari și vocea deosebit de groasă.

fara descriere

Citeste si: Ce face "Kevin" în fiecare an, când se difuzează "Singur acasă": "Mormăi replicile..."

Citeste si: Ministerul de Interne îi mulțumește câinelui polițist care a descoperit criminalul din Satu Mare. Cum a fost răsplătită Teba

Citeste si: Cu cine ar fi fost înșelată Oana Roman de Marius Elisei

Aline Mendonça, examinatoare la Direcția de Stat a Traficului din Rondonia, a declarat poliției că a fost distrasă la început. După ce a terminat de testat al cincilea candidat, a venit și rândul "doamnei Maria". Când a urcat în mașină și s-a așezat lângă șoferul intrus, și-a dat seama că este vorba de un bărbat îmbrăcat în femeie. Ea a declarat: „A făcut tot posibilul să fie cât mai feminin și se purta cât se poate de firesc. Machiajul lui era foarte bine făcut și arăta extrem de bine”.

Totuși, examinatoarea nu a fost convinsă și i-a cerut actul de identitate. Și-a dat seama imediat că nu era persoana care trebuia să dea testul. A sunat imediat poliția, deoarece încercarea bărbatului trebuia să fie raportată ca o infracțiune.

fara descriere

Cu toate acestea, eforturile fiului ghinionist au fost salutate pe rețelele sociale. Oamenii au catalogat întâmplarea ca „gest nobil”. Unii au comentat că a făcut acest lucru „din dragoste” și ar face și ei la fel pentru mama lor. Alții au condamnat însă acțiunile sale. Ei au invocat riscurile pe care un șofer care a ratata examenul de conducere de trei ori l-ar prezenta în trafic.

Bărbatul se confruntă acum cu acuzații de furt de identitate și încercarea de a înșela un organism guvernamental. El a fost eliberat pe cauțiune în timp ce detectivii au deschis o anchetă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate