Incredibil! Gabriela Firea şi Florentin Pandele au organizat un eveniment fastuos pentru bucureşteni! Imagini incredibile surprinse la pelerinajul de la Brâul Maicii Domnului

Faptul că Gabriela Firea şi Florentin Pandele sunt extrem de credincioşi nu este niciun secret pentru nimeni, însă ce au făcut acum întrece orice imaginaţie. Maie exact, cuplul celebru a organizat un eveniment special pentru bucureşteni şi anume pelerinaj la Brâul Maicii Domnului

Distribuie pe:

Autor: T.S.

fara descriere

Credinţa îi uneşte şi în faţa icoanelor, nu doar pe scena politică. Celebra familie Firea-Pandele demonstrează că ştie exact cum să-şi împartă sarcinile în public: doamna primar e responsabilă cu pozatul, iar soţul cu organizarea. Şi a avut ceva de lucru primarul din Voluntari cu marele pelerinaj la Brâul Maicii Domnului. 
 
O ţară întreagă ştie cât de credincioasă este familia Firea-Pandele.  Edilul din Voluntari a ridicat o catedrală în oraşul pe care îl păstoreşte. Şi are grijă să organizeze evenimente religioase fastuoase.

 "Poporul acesta din care facem parte şi-a pierdut aproape tot! Oamenii nu mai au speranţe, nu mai au încredere, dar nu şi-au pierdut credinţă", a mărturisit Pandele.
 
Cu surle trâmbiţe toată lumea a aflat că în Voluntari a poposit brâul maici domnului adus din Grecia.
 
Este un moment unic, ca atare  de enoriaşi se ocupă însuşi primarul Florentin Pandele.
 
Cât ar fi de ordonat un primar, tot se ajunge la sfânta înghesuială.
 
 
"Nu ne-a dat drumul la rândul care trebuia! Au băgat rânduri, rânduri şi pe noi ne-a ţinut acolo! Ca să fie toată esplanada asta plină cum se filmează! Deci, asta s-a întâmplat"
 

 

Unii sunt doar credincioşi, alţii au şi statut de invitat. Mai cu seama că vorbim despre nasul Gigi Becali şi mama acestuia. Oaspeţii de seama sunt în grijă gazdelor Gabriela Firea şi Florentin Pandele. Stau lângă tribună şi privesc desfăşurarea pelerinajului. Din când în când se mai face câte o fotografie şi se postează pe internet.
 
"Dacă doamna Firea era aici şi se uită la atâta potop de oameni şi copii, putea să facă ceva"
 
 "Doamne ajută şi Hristos a Înviat! Mulţumim domnului primar pentru dragostea pe care o are faţă de Dumnezeu şi faţă de dumneavoastră toţi. Ne-am gândit că în numele părinţilor slujitori să îi dăruim o icoană cu chipul Maicii Domnului.",  a mai spus Pandele. 
 
De pe treptele catedralei primarul Florentin Pandele revine printre credincioşi.

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate