INCREDIBIL! "In 1987, Nadia Comaneci ramasese insarcinata cu Banica jr.! Cand a aflat Nicu Ceausescu, garzile lui l-au umplut de sange pe Stefan!" Vezi cine detoneaza bomba asta!

Trecutul amoros tumultos al lui Stefan Banica Jr. (45 de ani) a fost adus de multe ori in discutie, de catre diverse personaje. Insa foarte putina lume stie ca, in 1987, artistul - pe atunci in devenire - a avut o relatie intensa cu marea Nadia Comaneci (51 de ani), care se iubea in acelasi timp si cu Nicu Ceausescu. Cel care sustine acest lucru este Constantin Panait, omul care a stat alaturi de gimnasta in timpul fugii in America.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca, Matei Vaihan

fara descriereNicu CeausescuMarturisirile lui Constantin Panait (59 de ani), omul care i-a organizat fuga Nadiei Comaneci in Statele Unite, in 1989, sunt de-a dreptul socante. Panait, care astazi locuieste in America si are o firma de constructii, a fost iubitul Nadiei vreme de cativa ani, conform propriilor declaratii, aparute in presa de peste Ocean acum mai bine de doua decenii.fara descriereConstantin Panait"In 1987, Nadia era cu Nicu Ceausescu, dar si cu Stefan Banica jr. La un moment dat, Nicu a aflat de combinatia dintre Banica si Nadia si de faptul ca ea ramasese insarcinata cu actorul si si-a trimis garzile la restaurantul "Odobesti" din Bucuresti, acolo unde stia ca va veni Stefan, ca acolo canta tatal lui.fara descriereNadia ComaneciSecuristii i-au dat omorul lui Stefan Banica jr, saracul de el, de l-au umplut de sange! Imediat, Nadia a facut avort", a marturisit Constantin Panait, referitor la relatia paralela a Nadiei, si cu baiatul cel mic al dictatorului, dar si cu Stefan Banica jr.fara descriereStefan Banica Jr.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate