Incredibil! În Paradisul ăsta a stat Bianca Drăguşanu cu iubitul bogat în Dubai! Camera era ”doar” 1000 de euro pe noapte şi arăta fabulos!

Frumoasa Bianca Drăguşanu s-a cazat la unul dintre cele mai luxoase locaţii din Emirate!

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

Bianca Drăguşanu poate spune cu mâna pe inimă că trăieşte una dintre cele mai frumoase etape din viaţa ei sentimentală! Iubitul ei, Alex Bodi, o tratează ca pe o adevărată regină şi nu îi refuză nimic!

fara descriere

O dovadă clară că Bianca este ţinută în puf de iubit o constituie şi ultima vacanţă a divei în Emiratele Arabe! (Bianca se pregăteşte de nuntă? ce spun astrologii despre relaţia pe care vedeta o are cu iubitul ei, Alex Bodi)

fara descriere

Bianca Drăguşanu a fost răsfăţată de iubit în Dubai! A avut şi piscină privată

Bianca şi Alex au petrecut câteva zile de vis într-un hotel în care camera ajungea la aproximativ 1000 de euro pe noapte!!! Avea şi de ce, întrucât era dotată cu tot ce înseamnă fiţele momentului în privinţa design-ului, în plus, era amplasată într-o viluţa construita chiar deasupra mării şi avea, pe lângă o piscină privată, şi o cadă cu jacuzzi extrem de spectaculoasă!

fara descriere

fara descriere

fara descriere

Dincolo de frumuseţea camerei, care de fapt era un apartament, Bianca Drăguşanu a fost răsfăţată de iubit în Dubai şi la restaurantele de fiţe de pe plajă sau de pe ponton, la cumpărături şi, fireşte, în locurile de distracţii nocturne! ”Bia este foarte fericită! Se întelege de minune cu Alex, cu care are o relaţie specială”, au spus apropiaţii frumoasei femei pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate