Incredibil! Langa cine va fi inmormantat Dinu Patriciu: "Cu doua saptamani inainte de moarte, regreta ca nu a mai putut..."

Dinu Patriciu a lasat scris in testamentul sau faptul ca si-ar dori sa fie inmormantat in Romania, indiferent de locul in care isi gaseste sfarsitul.

Distribuie pe:

fara descriereInmormantarea va avea loc, saptamana viitoare, in cavoul familiei de la Cimitirul Bellu, in apropierea locului in care este inmormantat Mihai Eminescu.

"Acesta a fost cumpărat în perioada cât a fost căsătorit cu Dana şi ambii au locuri de veci aici. Tot aici sunt înmormântaţi şi alţi membri ai familiilor celor doi. Funeraliile vor avea loc abia după aducerea în ţară a trupului neînsufleţit al lui Dinu Patriciu, cel mai probabil săptămâna viitoare. Dinu era ortodox şi este normal să fie adus în ţară şi să beneficieze de slujba creştin-ortodoxă. În plus, aici îl poate plânge familia", a spus o sursa pentru ring.

Inainte de a muri, omul de afaceri a pictat mult, dedicandu-si ore intregi pasiunii sale. "Cu aproximativ două săptămâni înainte de moarte, regreta că nu a mai putut picta pentru că îi tremurau mâinile", a mai adaugat sursa.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate