INCREDIBIL! Liviu Dragnea a ajuns în inchisoarea în care au lucrat ”socrii” lui! Părinții Irinei Tănase au fost angajați la penitenciarul Rahova: ea - asistentă medicală, el - electrician

Condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare în dosarul angajărilor fictive, Liviu Dragnea a fost închis la Penitenciarul Rahova, acolo unde au lucrat viitorii lui socri.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Condamnat luni la 3 ani și jumătate de închisoare, Liviu Dragnea a fost închis la Penitenciarul Rahova, acolo unde urmează să stea cel puțin pentru 21 de zile, perioada obligatorie de carantină. Printr-o ironie a destinului, noua locație a liderului PSD este aceeași cu fostul loc de muncă al viitorilor socri, părinții Irinei Tănase!

Citeste si: Cine va prelua conducerea PSD, după ce Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare!

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Citeste si: Cristian Tudor Popescu, despre condamnarea lui Liviu Dragnea: „Nu am reușit să mi-l imaginez în cătușe”

Și asta pentru că, până în 2016, vreme de aproape două decenii, la Penitenciarul Rahova au lucrat și Ana și Mihai Tănase, părinții Irinei, actuala logodnică a lui Liviu Dragnea. Dacă viitoarea soacră a lui Dragnea a îndeplinit funcția de asistentă medicală, socrul politicianului a fost electrician, un om bun la toate, foarte apreciat de colegi. Câștigurile celor doi, în ultimul an de lucru în cadrul Penitenciarului Rahova, au fost unele nu foarte spectaculoase: dacă tatăl Irinei încasa lunar 2100 lei, mama logodnicei lui Dragnea primea 2500 lei pe lună. 

În aceste condiții, în care viitorii lui socri cunosc foarte bine mersul treburilor prin închisoarea Rahova, dar și oameni din interior, este de așteptat ca Liviu Dragnea să se acomodeze mai repede la rigorile unui regim de detenție. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Liderul USR, Dan Barna, reacție imediată după condamnarea lui Dragnea! "Se încheie una dintre cele mai negre perioade..."

Ce a apărut pe pagina lui Liviu Dragnea după ce a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare!

Reacția Gabrielei Firea după anunțul făcut de Liviu Dragnea ”Niște invenții” Primarul Capitalei susține că nu vrea să candideze la Președinție

Marian Oprișan: Dacă PSD obține sub 30%, Liviu Dragnea trebuie să plece

Ea e fosta iubita a lui Nicos de la Puterea dragostei. Și tânăra a apărut la tv FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies