INCREDIBIL! Lui Bahmu i s-a facut mila de Prigoana! Ii cere doar 250 de lei pensie alimentara! Pentru ambii copii!

Divortul dintre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana scoate la iveala noi amanunte, unele dintre ele chiar greu de crezut.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descrierefara descriereBahmu a castigat copiii in instanta, dar problemele ei nu s-au terminat aici. In mod normal, Prigoana va fi obligat, la finele procesului, sa plateasca o pensie alimentara, stabilita de instanta, pentru cei doi baieti, Maximus si Eduard. Ca sa nu creeze discutii inutile si pentru ca a aflat din presa ca fostul sot este bugetar, Adriana s-a decis sa depuna la dosar o cerere ce a surprins pe toata lumea. "La ultima infatisare, le-am cerut judecatorilor sa stabileasca o pensie alimentara pentru baieti mei de 250 de lei pe luna!!! Pentru ambii copii! Am aflat ca Prigoana e bugetar si nu are bani, asa ca nu vreau sa-i iau si pielea de pe el. Saracu’, se apropie Sarbatorile si trebuie  sa aiba ce sa puna pe masa”,  a declarat ironic vedeta.

WOWbiz.ro a aflat ca doleanta lui Bahmu este de fapt o decizie precizatoare depusa la dosar, in care ea cere acei 250 de lei pe luna pentru baieti, drept pensie alimentara, in cazul in care Siviu Prigoana este doar bugetar. In schimb, daca se va dovedi ca omul de afaceri are si alte venituri, lucrurile se schimba si calculul se face altfel. Adriana ii va solicita alta suma, firesc mult mai mare, nu la nivelul salariului minim pe economie, cum sunt acesti 125 de lei pentru un copil.

In alta ordine de idei, Adriana Bahmuteanu este foarte multumita ca a obtinut in instanta un lucru foarte important! Anume, Prigoana nu va putea sa aiba baietii seara, acasa la el, niciodata, decat, probabil, cu acordul ei. “Ma bucur foarte mult ca instanta nu l-a lasat pe Siviu sa ia copiii acasa noaptea si nu vor putea sa doarma la el la sfarsit de saptamana. Fostul meu sot si-a castigat dreptul sa-si vada baietii cate doua zile pe saptamana, de doua ori pe luna, dar doar de la orele 10.00 la 18.00”, a mai spus Bahmu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate