Incredibil! Lumea s-a calcat in picioare la concert la Fuego, iar la Similea sala a fost pe jumatate goala!Vezi pozele care arata diferenta!

Spectacolul "Seara Vocilor de Aur", la care au participat Florin Piersic, Angela Similea, Luminita Anghel, Oana Sarbu, Adrian Enache, Mihai Constantinescu, Gabriel Cotabita si alti artisti notorii a umplut doar jumatate din Sala Palatului.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriereSpectacolul "Seara vocilor de aur" unde invitata speciala a fost Angela SimileaSpectacolul "Seara Vocilor de Aur", la care au participat Florin Piersic, Angela Similea, Luminita Anghel, Oana Sarbu, Adrian Enache, Mihai Constantinescu, Gabriel Cotabita si alti artisti notorii a umplut doar jumatate din Sala Palatului. In schimb, cu cateva zile inainte, la Fuego, Irina Loghin si Anastasia Lazariuc, in aceeasi locatie, oamenii s-au calcat, la propriu, in picioare, pentru un bilet la concert.

Tavi Ursulescu,  prezentatorul ambelor spectacole a declarat, socat, dupa "Seara Vocilor de aur", ca nu-i vine sa creada ca, in ciuda numelor mari prezente la show, au venit atat de putini spectatori.

fara descriere"Nu stiu ce s-a intamplat. La Fuego a fost arhiplin, s-a calcat lumea in picioare pentru bilete. Erau oameni si pe pereti!!! Cred ca au ramas fara bani si din acest motiv n-au venit in numar mare si la "Seara Vocilor de Aur!", ne-a marturisit eternul prezentator de spectacole.

Vezi lista completa a numelor care au participat la spectacolul "Seara Vocilor de aur", dar n-au atras public suficient cat sa umple Sala Palatului:

Florin Piersic, Sanda Ladosi, Oana Sarbu, Angela Similea, Gabriel Cotabita, Mihai Constantinescu, Marcel Pavel, Carmen Radulescu, Zoia Alecu, Luminita Anghel, Silvia Dumitrescu, Daniel Iordachioaie, Cornel Verban, Adrian Enache, Ovidiu Komornyik, Adrian Daminescu si Corina Chiriac.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate