INCREDIBIL! Magda Catone a presimtit, ieri, ca Serban va muri: "M-a sunat dupa ce l-a vazut si era foarte afectata"

Serban Ionescu a fost internat de urgenta luni, in stare foarte grava! Cand l-au adus la Spitalul Floreasca, medicii au fost foarte sinceri cu cei din familie si le-au spus, fara ocolisuri, ca Serban Ionescu nu va mai avea mult de trait, deoarece actorul nu dadea semne ca ar mai putea lupta cu viata.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere L-au internat la sectia de terapie intensiva si ore in sir a fost vegheat de o asistenta si o persoana din familie.

Pe holurile spitalului a stat si sotia lui, Magda Catone, care a ales, in ciuda opozitiei soacrei, sa fie alaturi de omul cu care a fost casatorita timp de 30 de ani pana-n ultima clipa a vietii. De altfel, surse din apropierea actritei au declarat, azi, pentru WOWbiz.ro ca atat de mult percepea Magda fiecare respiratie a lui Serban, incat, ieri, ea le-a spus ca presimte ca Serban va muri in acea seara. “M-a sunat ieri pe la pranz si era foarte afecatata. Mi-a spus ca nu crede ca Serban va mai trai mult, ba chiar a zis ca presimte ca va muri in cateva ore”, a spus una dintre prietenele actritei.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate