Incredibil! Mega Image vrea sa se extinda si mai mult! Uite ce lant de magazine va cumpara

Grupul belgian de retail Delhaize, care deţine în România cele aproape 400 de supermarketuri şi magazine de proximitate Mega Image şi Shop&Go, analizează preluarea reţelei Billa, potrivit mai multor surse din piaţă. În joc se află şi un fond britanic de investiţii care vrea să preia cele peste 80 de supermarketuri Billa cu afaceri de peste 300 mil. euro anul trecut.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere„Orice oportunitate în segmentul de supermarket este luată în calcul şi analizată de către compania noastră“, spune Adrian Nicolaescu, marketing director în cadrul Mega Image, fără a oferi alte detalii. Reprezentanţii Billa neagă informaţiile, însă afirmă că permanent se analizează fiecare piaţă în parte.

„Nu sunt planuri pentru vânzarea Billa România momentan. Totuşi, evaluarea pieţelor pe care activăm face parte din rutina de business fără ca acest lucru să însemne că se va lua o decizie cu privire la operaţiunile respective. Acest principiu se aplică şi pentru Billa România“, spune Theresa Teufel, communications manager în cadrul grupului Rewe International AG, care deţine pe piaţa locală atât supermarketurile Billa, cât şi lanţurile de magazine de discount  Penny Market şi XXL Mega Discount, informeaza zf.ro.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate