Incredibil! Mircea Badea, la despartirea de Antena 1: "Motivul principal au fost divergentele de ordin profesional. Sentimentul inutilitatii, al lucrului degeaba!"

Mircea Badea a parasit Antena 1 in 2002 pentru ca emisiunea sa era mutata la miezul noptii, lucru care nu-l mai deranjeaza de cand a revenit la Antena 3 cu “In gura presei”.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereIn 2002, Mircea Badea si Oreste, care realizau la Antena 1 emisiunea “Noaptea tarziu”, plecau la Realitatea TV. “Motivul principal au fost divergentele de ordin profesional. Ora de incepere nu era niciodata respectata, emisiunea incepea de cele mai multe ori cu mult dupa miezul noptii si nu se mai bucura de numarul de telespectatori pe care l-ar fi meritat”, a explicat Badea, intr-un interviu din acea perioada, motivele rupturii. “La ora tarzie la care eram eu difuzat, mi se parea ca vorbesc singur. Facusem un fel de psihoza din cauza aceasta si mi-am dat seama ca nu voi mai putea rezista inca un an, asa cum mi se ceruse. Conducerea postului nu a fost de acord sa-mi acorde un spatiu in prime-time, in orele de varf, pentru o emisiune difuzata o data pe saptamana. Nu obosesc facand emisiuni noaptea, nu despre asta era vorba. Eu am facut sase ani de zile emisiuni de dimineata, pentru care ma trezeam la ore infernale. Nu intelege nimeni, dar asta inseamna sa ai o rigoare si o disciplina de fier. Insa sentimentul inutilitatii, al lucrului degeaba, nu-l mai puteam suporta inca un an”.fara descriereUlterior, Badea a revenit in trustul Intact cu “In gura presei”, de la Antena 3, dar nu se mai arata deranjat de faptul ca emisiunea sa incepe uneori dupa miezul noptii, in functie de cat de mult se prelungeste emisiunea “Sinteza zilei”, realizata de Mihai Gadea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate