Incredibil! Nu va asteptati la asa ceva la o fosta glorie a gazonului! Camataru si-a facut implant de par in mare secret!

Moda implantului de par a ajuns si la fostele vedete ale gazonului, care, cu trecerea timpului, au ramas fara podoaba capilara.

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriereAsa arata acum CamataruWeekend-ul acesta, Rodion Camataru, fosta mare glorie a fotbalului romanesc,in prezent potent om de afaceri in orasul natal Craiova, si-a facut implant de par in mare secret, intr-o clinica privata din zona Dorobanti.

fara descriereRodion, pe vremea cand era jucatorDesi clinica a fost inchisa special pentru el, informatia a transpirat chiar din anturajul fostului fotbalist. Surse din preajma lui au povestit ca atacantul de aur al Craiovei Maxima s-a dat pe mana celebrului estetician Felix Popescu, medicul care a imbogatit mai multe podoabe capilare ale persoanelor publice autohtone, si a trecut cu succes prima etapa a  operatiunii de refacere a firului de par! Toate interventiile se vor intinde pe durata a sase luni, iar la final, Camataru spera sa aiba plete ca pe vremea cand era unul dintre cei mai indragiti jucatori de plaiurile mioritice.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate