Incredibil! O fata de 14 ani din Botosani a fost pusa sa faca sex pe bani timp de 3 ani de zile de un cuplu din Suceava

O fata de 14 ani din Botosani a fost expoatata ca si prostituata de un cuplu din Suceava.

Distribuie pe:

Autor: L. S.

fara descriere

O adolescenta de 14 ani, din comuna Roma, judeţul Botoşani, a fost constrânsă să facă sex pe bani. Adolescenta provine dintr-o familie cu situaţie precară. Tatăl acesteia este bolnav, iar mama nevăzătoare. Singurele surse de venit ale familiei erau alocaţia fetei, pensia mamei şi sumele de bani pe care le câştiga ocazional fratele mai mare.

Fata de 14 ani a fost sunată pe telefonul mobil de un bărbat care s-a recomandat Vasile şi care i-a spus că are numărul de la o prietenă de-ale fetei. Acest lucru s-a întâmplat în 2015. În cadrul discuţiei, bărbatul i-a spus că sora lui, care stă în Suceava, are un copil mic şi are nevoie de o bonă. Pentru că avea mare nevoie de bani, minora i-a spus că acceptă. Ulterior, copila a fost sunată şi de sora celui care a contactat-o iniţial, care i-a spus acelaşi lucru. Cei doi racolatori au fost identificaţi ca fiind Mihai Fluerică, zis „Fanu” sau „Blondu”, din Vorniceni şi concubina acestula, Marina Irina Chelaru, fostă Raicu, din Adâncata. Cei doi au fost trimişi în judecată în dosarul procurorilor DIICOT, înregistrat acum pe rolul Tribunalului Suceava.

Minora a fost luată de acasă şi dusă în Burdujeni, în apartamentul în care locuiau cei doi şi fetiţa lor, în vârstă de 2 ani. Fata le-a spus oamenilor legii că a primit haine şi mâncare şi a fost scoasă la plimbare în parc cu copilul. La scurt timp după,  cei doi i-au propus fetei să întreţină relaţii sexuale cu un prieten de-al lor, contra cost, în apartamentul lor. Cei doi i-au spus copilei că aceasta este o soluţie sigură şi rapidă de a face rost de bani. Ei au asigurat-o pe adolescentă că va avea parte de protecţia lor. Fata le-a fost prezentată lui Florin Cristi Hărătău, zis „Ştirbu”, din Suceava, şi Lenuţa Liliana Găletuş, zisă „Lili”, acuzaţi şi ei de trafic de persoane şi proxenetism. Din datele procurorilor, pentru sex normal sau oral minora primea între 50 şi 150 de lei, în funcţie de client, informeaza monitorulsv.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate