Incredibil! O partida de sex oral in avion i-a stricat intreaga viata - Uite ce a patit barbatul asta

Un bărbat din America recunoaşte că a făcut cea mai mare greşeală din viaţa lui atunci când a decis să îşi lase iubita să îi facă sex oral în avion, în văzul tuturor. Astfel, nu numai că a primit o amendă usturătoare, dar a rămas fără loc de muncă şi şi-a distrus întreaga viaţă.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereFoto: NY Daily NewsChristopher Martin, un fost producător de vin şi Jessica Stroble au recunoscut în faţa judecătorilor acuzaţiile de expunere indecentă, după ce au făcut sex în faţa pasagerilor în timpul unei curse de avion, potrivit NY Daily News.

Cu toate că au primit amenzi de câte 250 de dolari fiecare, ei recunosc că nu aceasta este cea mai importantă repercursiune a gestului lor, sexul oral având consecinţe mult mai grave pe termen lung. Astfel, bărbatul recunoaşte că şi-a distrus întreaga viaţă pentru câteva clipe de plăcere. Inedit este faptul că însoţitoarele de zbor le-au atras de mai multe ori atenţia, dar aceştia nu au vrut să se oprească. Incidentul a avut loc în luna iunie a acestui an, într-un avion al companiei Allegiant Air în timpul unei curse între Oregon şi Las Vegas, informeaza romaniatv.net.

"Am făcut multe greşeli în viaţa mea, dar aceasta este cea mai mare dintre ele. Mi-am pierdut locul de muncă, reputaţia şi mi-a stricat imaginea pentru care am muncit zece ani să o dezvolt. Voi învăţa din asta şi o să trec mai departe la un nou capitol din viaţa mea", a explicat bărbatul care regretă partida de sex oral din avion.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate