Incredibil! O romanca va filma un videoclip cu Antonio Banderas! Afla despre cine este vorba!

Alexa, o tanara artista in varsta de doar 18 ani, si-a propus sa “sparga” topurile muzicale. Ploiesteanca are deja 14 melodii pop-dance si vrea sa ajunga sa aiba succesul Andreei Balan, mai ales ca persoana care se ocupa de ea este chiar Sandel Balan.

Distribuie pe:

Autor: Gabriela Grigoriev

fara descriereAlexa a absolvit scoala de canto a lui Smileyfara descriereAlexa are acum un nou single, “Vamos a Jugar”, dar si o coregrafie speciala, alaturi de doua dansatoare si un DJ. La doar cateva luni de cand s-a lansat in muzica, artista a avut un noroc imens. Prezenta vara trecuta la Festivalul de la Mamaia, unde a participat la Sectiunea Creatie, dar la care nu a castigat niciun premiu, solista a fost remarcata totusi de un impresar. Sandel Balan, cel care se ocupa de imaginea tinerei, a batut repede palma cu impresarul respectiv pentru a o duce pe Alexa la cateva emisiuni din Spania si Italia.

“Alexa are 18 ani si este foarte talentata. Are o voce buna. Noua ei piesa are in acest moment accept de licentiere in Spania, Portugalia si Italia. Ea va pleca zilele viitoare in aceste tari, unde va participa la cateva emisiuni tv. Acolo va canta piesa “Vamos a Jugar”, a declarat Sandel Balan pentru WOWbiz.ro. fara descriereSi ca sa profite de aceste invitatii la televiziunile din strainatate, Alexa va filma si un videoclip pentru noul ei single. Insa, surpriza, Antonio Banderas va fi personaj in clipul ei. “Va merge si la emisiunea “Furnica”, unde sunt invitate staruri internationale. Cand va merge Alexa, cel mai probabil va fi invitat Antonio Banderas. Tot atunci, in emisiune, Alexa va filma si videoclipul piesei “Vamos a Jugar”. Asadar, Antonio Banderas va fi personaj in clipul ei”, ne-a mai spus tatal Andreei Balan. De mentionat ar fi si ca tanara solista a castigat titlul de Miss Prahova, in 2011.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate