Incredibil! Oana Zavoranu a dat declaratii timp 11 ore in fata instantei stand in picioare, pe tocuri... VEZI cum arata cand a iesit din sala de judecata, la 6 dimineata!

Termenul de ieri al procesului dintre Oana Zavoranu si vrajitoarele Melissa si Vanessa s-a incheiat cand in Buftea au cantat cocosii! ##VIDEO4172##

Distribuie pe:

fara descriereMai exact in jurul orei 6 dimineata! Sedinta de judecata nu s-a desfasurat fara incidente.

Oana Zavoranu a rezistat eroic unui maraton de declaratii care a durat de ieri, de la 7 dupa amiaza pana la ora 6 dimineata. La un moment dat unul dintre inculpatii arestati chiar a adormit in boxa! Oana a povestit toata epopeea vrajitoarelor timp de 11 ore cocotata pe tocuri de 10 centimetri!

fara descriereDesi toata lumea pica de somn iar unii participanti devenisera iritati, Oana a facut fata fara probleme tirului de intrebari venit din partea avocatilor apararii, dar si a unor inculpati. Chiar daca sedinta, de la Judecatoria Buftea, judetul Ilfov, a inceput la ora 14.00, Oana a fost chemata la bara cinci ore mai tarziu dupa ce au fost luate declaratiile altor posibile victime ale vrajitoarelor. La 5.45, Zavo a cedat pentru doua minute timp in care s-a asezat si a baut putin suc dupa care a revenit la bara.

fara descriere

In timpul sedintei, avocata Roxanei Lider zisa Vanessa, a pus la dispoztia instantei un document care ar fi fost scris de Oana. In document scrie ca Oana le-ar fi cerut vrajitoarelor moartea mamei sale si a unor unchi. In document ar mai scrie ca Oana ar fi cerut ca Tudor Ionescu, celebrul Tudy, sa fie legat de Oana pe viata si sa-i daruiasca un baiat.

Oana a recunoscut ca scrisul din document ii apartine, dar a spus ca textul a fost scris la dictarea vrajitoarei Vanessa. Hartia a fost depusa la dosar iar Oana a zis ca hartia aceea a fost ideea vrajitoarei cu scopul de a o santaja mai tarziu.

fara descriere

La un moment dat mai multi avocati au inceput sa vorbeasca in acelasi timp cu Oana cerand diverse justificari, moment in care judecatoarea s-a ridicat fara nici o explicatie si a parasit sala de sedinte. Momentul a socat pe toata lumea. Dupa suspendarea provizorie a sedintei, la intoarcerea judecatoarei, spiritele s-au mai calmat. A fost pentru prima data cand Oana a dat nas in nas cu cele doua vrajitoare si, mai mult, chiar a stat de vorba cu ele.

fara descriere

Melissa, arestata, si Vanessa, cercetata in stare de libertate, i-au pus Oanei intrebari pe un ton raspicat, dar Zavo a preferat sa raspunda pe un ton calm, deloc asemanator cu atitudinea efervescenta care a consacrat-o.

La iesirea din sala de judecata, sleita de puteri Zavo abia se mai tinea pe picioare si tremura. Transfigurata ea a declarat:"Ma bucur ca am putut sa dau un exemplu si nu vor mai cadea si alti oameni in plasa asa cum am patit eu. Sper ca oamenii sa nu mai apeleze la vrajitoare, iar in acest caz sa se faca dreptate. A fost prima intalnire a mea cu aceste escroace dupa atat de mult timp. Le-am ignorat, insa ele cred ca au fost intimidate de prezenta mea. De altfel, s-a si vazut ca au ridicat tonul si au injurat si au fost date afara din sala"

fara descriere

In ceea ce priveste orele petrecute in sala de judecata, Paula Iacob, unul din avocatii apararii a spus ca "a fost o experienta inumana atat pentru reclamant cat si pentru inculpati. S-au incalcat multe prevederi elementare si chiar Codul Muncii. Voi cere reluarea infatisarii de azi".

 

VIDEO: ION PAUN

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate