Incredibil, pe cine i s-a pus pata in trecut lui Giani Kirita la Dinamo! “Faimosul” a lansat si un atac dur la adresa unui personaj puternic din Liga1

Vedete

Incredibil, pe cine i s-a pus pata in trecut lui Giani Kirita la Dinamo! “Faimosul” a lansat si un atac dur la adresa unui personaj puternic din Liga1

In urma cu un an, Giani Kirita s-a suparat rau pe conducerea lui Dinamo

Giani Kirita l-a atacat dur pe Ionut Negoita! Vedeta s-a suparat pe rezultatele proaste de la Dinamo.

La Exatlon, Giani Kirita este considerat, si pe buna dreptate, cel mai vocal personaj! Mereu pus pe harta, “faimosul” nu a iertat pe nimeni pana acum, inclusiv colegii lui i-au intrat in collimator!

Poate din acest motiv, nu mai surprinde pe nimeni faptul ca si, dincolo de emisiunile de televiziune, el este un tip cu gura mare! Mai mult, printre “clientii” lui favoriti s-a numarat, la un moment dat, si Ionut Negoita, patronul lui Dinamo, dar totodata un tip extrem de controversat!  (intra sa vezi ce scandal s-a iscat la Exatlon dupa petrecerea de Paste)

Giani Kirita l-a atacat dur pe Ionut Negoita! De la ce a pornit totul

Anul trecut, suparat ca una dintre vedetele “cainilor”, Valentin Costache, a fost lasata sa plece la CFR Cluj pe bani putini, Kirita a facut declaratii incendiare in presa!

Giani Kirita l-a atacat dur pe Ionut Negoita, pe care l-a considerat principalul vinovat de rezultatele slabe ale “alb-rosilor”, echipa lui de suflet, si de locurile slabe din clasamentul Ligii1! "Negoita si ai lui sa-si vada de Dinamo al lor, eu nu ma identific cu acest Dinamo, nu ma identific", a tunat “faimosul”!

Citeste intreaga declaratie pe stirilekanald.ro