Incredibil! Politistul care i-a furat ceasul si bani baschetbalistului Toni Alexe, pe care l-a gasit mort, a recunoscut tot! Dorian Doman a fost prins in flagrant zilele trecute intr-un dosar de camatarie de zeci de mii de euro!

Politistul Dorian Doman a recunoscut ca a furat bani si alte bunuri de la baschetbalistul Toni Alexe, pe care l-a gasit mort la Sinaia, in urma unui accident rutier.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriereLa 21 ianuarie 2005, baschetbalistul Toni Alexe murea intr-un accident rutier in apropiere de Sinaia. Printre primii care au sosit la locul tragediei s-a aflat agentul de politie Dorian Doman. Ulterior, la Sinaia au ajuns prietenii si familia lui Alexe, care au reclamat disparitia unei sume de bani din buzunarul baschetbalistului de la Asesoft Ploiesti, de aproximativ 4000 de euro, dar si a ceasului pe care il purta la mana si a unei bijuterii. fara descrierePrincipalul suspect a fost chiar Doman, dar el a primit neinceperea urmaririi penale, pentru ca nimeni nu a putut demonstra ca el este hotul. Zilele trecute insa, lui Doman, care este inca politist activ, i s-a organizat un flagrant intr-un dosar de santaj si camatarie, fiind acuzat ca ar fi luat de la o persoana, sub amenintari, 35.000 de euro si o masina de lux. fara descriereProcurorii de la Curtea de Apel Ploiesti au descins la locuinta din Campina a politistului si, conform Digi24, au avut imensa surpriza ca Doman sa recunoasca faptul ca l-a furat pe Toni Alexe in 2005 si ca intentioneaza sa inapoieze ceasul si bijuteria pe care le-a subtilizat. In procesul de santaj, desi procurorii au propus arestul preventiv, Doman se afla sub arest la domiciliu.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate