Incredibil! Profesoara înjunghiată în școală, de fostul său elev, scoasă vinovată chiar de colegi

O profesoară din Ploiești a fost înjunghiată de un fost elev chiar în fața cancelariei liceului unde preda. Raportul colegilor profesoarei scot la iveală amănunte șocante.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Andreea Alexe este profesoara care în luna ianuarie a fost înjunghiată de un fost elev, chiar în fața cancelariei colegiului Spiru Haret, acolo unde este angajată. În ziua respective, profesoara era chiar acdrul didactic de serviciu și conform colegilor ei, care au realizat raportul comisiei de anchetă internă, aceasta poartă o parte din vina incidentului.

Citeste si: Primele declarații ale elevei obligate de profesoară să se tundă în timpul orei! Cum arată acum părul micuței

Citeste si: O profesoară de la colegiul Mihai Viteazul din Ploiești s-a sinucis! Motivul pentru care femeia s-a aruncat de la etajul 6

Citeste si: Profesoară bătută şi ameninţată cu moartea de un elev de clasa a VII-a! Motivul e halucinant: nu l-a lăsat să se uite la filme porno!

fara descriere

Mai exact, în raportul care a fost publicat de observatorulph.ro, se reproșează victimei că nu a păzit, alături de portar, intrarea în liceu, pentru a-l împiedica pe agresor să intre în clădire. Asta pentru că, se arată în raport, profesorul de serviciu are în sarcini și supravegherea intrării elevilor în liceu. Totuși, profesoara se afla în cancelarie tot în interes de serviciu.

Citiți CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate