INCREDIBIL! "Regele asfaltului", Nelu Iordache isi va petrece Sarbatorile in parnaie! Nelu Iordache a fost arestat preventiv pentru 29 de zile!

Nelu Iordache, proprietarul companiei de asfaltari Romstrade si al operatorului aerian Blue Air, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile! Milionarul, care ocupa locul 72 in Top300 Capital cu o avere estimata la 70-75 de milioane de euro isi va petrece Sarbatorile de sfarsit de an la inchisoare.

Distribuie pe:

fara descriereNelu Iordache, supranumit "Regele asfaltului"

Un raport al Departamentului pentru Lupta Antifrauda indica faptul ca Nelu Iordache, prin compania Romstrade, a deturnat 6 milioane de euro din fonduril europene destinate constructiei autostrazii Nadlac-Arad, afaceristul cheltuind 2 milioane de euro pentru achizitionarea unui avion Boeing 737.
Saptamana trecuta, cand Iordache a fost audiat prima data, mai multi clienti ai Blue Air s-au speriat ca si-au rezervat bilete la compania low-cost si, astfel, le vor pierde! Reprezentantii companiei au anuntat, intr-un comunicat, ca ancheta DNA nu influenteaza in nici un fel zborurile Blue Air, activitatea fiind neschimbata.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate