Incredibil! Sistemul de semaforizare din Capitală a fost accesat ilegal! Este risc crescut de accidente

Distribuie pe:

Autor: A.V.

În ultimele zile din acest an, sistemul de semaforizare din Capitală a fost accesat ilegal, astfel că riscul de accidente a crescut. Acestea au fost trecute pe galben intermitent, lucru pe care autorităţile îl consideră un act de sabotaj. Primăria Capitalei a depus plângere penală.

Incidentul a avut loc în cartierul Titan din Capitală, unde sistemul de semaforizare a fost accesat de persoane necunoscute.

În urmă cu o zi, s-a depus plângere penală.

Comunicat PMB: „Mai exact, s-a constatat că au fost deschise dulapurile care conţin automatele de dirijare dintr-o intersecţie (deşi acestea au sisteme de siguranţă) şi au fost introduse alte diagrame decât cele autorizate (care stabilesc timpii pentru culorile roşu şi verde ale semafoarelor şi trecerilor de pietoni)”, reiese din comunicatul preluat de Agerpres.

„Menţionăm faptul că, din punct de vedere tehnic, doar persoane specializate, care au cunoştinţele şi echipamentele necesare pot să acceseze automatele de dirijare şi să modifice diagramele”, au mai afirmat specialiştii companiei de management a traficului.

„Atragem atenţia că asemenea acţiuni sunt ilegale şi pot avea consecinţe deosebit de grave asupra circulaţiei automobilelor şi siguranţei pietonilor. Considerăm că, în cazul în care organele abilitate vor constata că a fost vorba despre acte de sabotaj, ţintele fiind Primăria Capitalei şi companiile municipale, nicio miză nu poate justifica discreditarea unor instituţii cu preţul unor vieţi omeneşti”, este concluzia specialiştilor PMB.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cutremur în penultima zi din an! La câte grade a fost zguduită România

Horoscop SAPTAMANAL 31 decembrie 2018 – 6 ianuarie 2019. START COLOSAL de an cu 5 EVENIMENTE PUTERNICE! Eclipsa partiala de Soare vine cu mesaje!

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Faimoasele, declarații acide despre băieții din echipa lor: „Suntem luate la mișto și bârfite. Suntem înjurate”

Nenorocirea care loveşte toată Europa! Tot continentul, în pericol. Situaţia este dramatică

Vedeta Kanal D care are trei copii cu trei femei diferite. Toată lumea îl credea familist convins. Nimeni nu a știut până acum

Spectrul Cernobîl apare la granița României

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies