Incredibil! Uite ce cred concurentele Next Top Model ca  este caloria!

Botezatu vrea sa se asigure ca cea care va castiga titlul de Next Top Model este pregatita pentru orice situatie, asa ca le supune pe fete la tot felul de teste. Ba chiar le-a pregatit si un chestionar, a carui vedeta este definitia caloriei.

Distribuie pe:

fara descriereCu doar doua editii înainte de marea finala a reality show-ului, competitia Next Top Model devine din ce în ce mai acerbă, iar profesionalismul celor sase fete ramase în lupta este testat cu probe din ce în ce mai grele. Au trecut de multe provocari inedite, însă nici prin gand nu le-a trecut fetelor ca vor ajunge sa dea extemporal. Inainte de a le înmana pasaportul catre lumea modellingului, Catalin decide sa le supuna unui test de cultura generala într-ale modellingului si le-a pregatiti fetelor 25 de întrebari...haioase.

"Un model bine informat ar asteprne pe hartie toate raspunsurile în mai putin de 10 minute. Mi-am propus sa fiu indulgent asrazi, astfel ca aveti la dispozitie 20 de minute!” le-a spus dur.

Fetele trebuie sa noteze tinuta potrivita pentru o participare la casting, sa defineasca termeni precum haute couture, booker, composit card, sa recunoasca personalitati de renume din modelling, dar si sa dea definitia caloriei.

Iata ce au raspuns fetele:

- Caloria este un animal mic si nesimtit, care se stercoara în sifornier si ne stramteaza hainele

- Caloria este egala cu o zecime de kilogram, împartita la numarul de mese mancate într-o zi si înmultita cu o treime din numarul de îmbucaturi de alimente ce contin grasimi si glucide

- Caloria este efortul de macinare a grasimilor din corp împartit la 3.14 si înmultit cu radical din forta gravitationala.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate