Incredibil! Uite ce priveliste are Bianca de la balconul apartamentului ei din Dubai! Intra sa vezi fotografii exclusive!

Bianca Dragusanu sta ca o printesa in Dubai! WOWbiz.ro a intrat in posesia unor fotografii cu privelistea minunata pe care o vede roscata atunci cand a deschis ochii in escapada ei in Emirate!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar, Lia Popescu

fara descriereObositi, la cumparaturifara descriereImagini de vis cu plajafara descriereCladirile si ambarcatiunile de visfara descriereSoselele super moderne din DubaiBianca, Ana Radu si ceilalti doi prieteni cu care au plecat in Dubai locuiesc intr-un apartament imens, de super fita, de la un hotel de cinci stele din oras! Mobilierul camerei este unul de vis, de cea mai noua generatie, iar in el poti sa gasesti orice, de la bucatarie de lux pana la bai unde te poti relaxa regeste! Insa punctul de atractie este privelistea care se vede de la fereastra, una de iti taie rasuflarea! Astfel de la balconul apartamentul se pot observa lejer cladirile de sticla imense, portul, ambarcatiunile si sosele de sapte stele! Ce sa mai… un adevarat paradis!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate