Incredibil! Uite cum ii chema pe maidanezii care l-au sfasiat pe Ionut! Seful haitei este Tiganu' cel care a initiat atacul asupra micutului

Informatii noi apar in presa in ceea ce priveste cazul lui Ionut, baietelul de 4 ani sfasiat de maidanezi. Se pare ca haita care l-a atacat pe fiul familiei Anghel are 4-5 componenti destul de agresivi.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere”Nu e vorba de câini care ar fi venit din parc sau din alte părţi. Mai ales că acea haită era foarte violentă şi niciun alt câine nu supravieţuia acolo decât dacă era acceptat de haită. Lucrurile sunt clare. Există numele câinilor identificaţi de diverşi martori. Aceştia i-au strigat pe nume şi i-au recunoscut pe fiecare în parte. (...) Cert este că probele de sânge găsite pe câini sunt ale copilului, ale lui Ionuţ. Nu mai este cazul să se facă ADN-ul câinilor”, a dezvăluit, ieri, o importantă sursă din anchetă.

Interesant este că nu câinele alb, despre care s-a vorbit până acum mai mult, ar fi fost personajul principal. Aceeaşi sursă ne-a mai declarat: ”Nu câinele alb este personajul principal. El nu apare în toate planşele fotografice. Şeful haitei se numeşte Ţiganu`. Este un câine mare, negru, în vârstă de 20 de ani. E acolo de foarte mult timp. Din haită mai făceau parte Milogu`, Baba, Fetiţa. Sunt câini care, efectiv, erau crescuţi şi întreţinuţi acolo. Sunt câinii care l-au atacat şi ucis pe Ionuţ. Chiar şi pescarii care veneau în zonă erau întotdeauna cu o bucată de pâine sau de carne în traistă, şi aşa se împrieteneau cu ei”.

Dintre cei şapte câini care l-au atacat şi ucis pe Ionuţ, unii aveau crotal la ureche. ”Câinii respectivi (n.r. - cu crotal) sunt câini care fie au fost crotaliaţi de diverse ONG-uri şi s-au aciuat acolo, în timp, atraşi şi acceptaţi de haită, fie ar fi putut fi crotaliaţi la insistenţele unei doamne medic veterinar care a fost angajată, la un moment dat, la una dintre firmele care îşi aveau activitatea acolo”, a mai declarat sursa citată pentru Ring.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate