Incredibil! Un baietel nu a fost lasat sa apara in poze alaturi de colegii de la gradinita! Uite ce motiv a invocat educatoarea!

novalue

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereDalaney Yates nu a fost lasat de educatoare sa apara alturi de colegii lui in fotografiile de grup de la gradinita. Cadrul didactic i-a spus copilului ca este tuns foarte scurt, iar frizura lui este nepotrivita si contravine regulilor institutiei, a povestit mamica baiatului.

kalooga_36441" Am fost de-a dreptul furioasa. M-am enervat rau. El abia astepta sa se fotografieze cu colegii lui si a vorbit tot drumul de acasa la gradinita despre asta", a spus Julieann Yates, citata de Metro News.

"Toate familiile care isi aduc copiii la noi sunt informati in legatura cu uniforma pe care trebuie sa o poarte copiii si cu faptul ca nu sunt permise tunsorile extreme", a spus directoarea, care a completat apoi: "Timp de mai multi ani la rand am depus efortul de a aduce un fotograf si nu am avut niciodata probleme cu parintii din cauza asta. Suntem dezamagiti de parintii care ignora cu buna stiinta regulamentul".


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate