Incredibil! Un bărbat a intrat în comă trei luni, apoi s-a trezit că va deveni tătic

O situație incredibilă a avut loc în Marea Britanie. Un bărbat a intrat în comă timp de trei luni, apoi a realizat că va deveni tătic.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Să vezi și să nu crezi! Un bărbat din Marea Britanie în vârstă de 29 de ani suferea de o boală misterioasă, astfel că medicii au fost nevoiți să-l bage pe acesta într-o comă indusă. Mai mult decât atât, ceea ce nu știa era că iubita lui era însărcinată!

Joseph Cullen, tânărul de 29 de ani, s-a trezit după trei luni, lângă el aflându-se iubita sa. Fără nicio ezitare, i-a dat vestea cea mare: tânăra era gravidă în patru luni!

Citeste si: Alertă MAE pentru românii care pleacă în vacanță în Grecia

Citeste si: VIDEO ȘOCANT! Un cadavru a căzut din ceruri, ziua în amiaza mare: „Era sânge peste tot”

Citeste si: Casa care URLĂ i-a îngrozit pe proprietari! Ce au descoperit polițiștii la subsol, nimeni nu vrea să mai intre

Billie Smith, iubita lui: „Reacția lui a fost uimitoare când i-am spus. Putea doar să-și miște buzele, dar se vedea pe fața lui că era atât de fericit. N-am crezut niciodată că voi ajunge să văd asta, credeam că va muri”.

În urmă cu un an, în luna martie, Joseph Cullen a crezut că are gripă și a stat trei zile în pat. Însă, realizând că situația s-a agravat, a fost mult prea târziu. Mâinile și picioarele lui i-au paralizat și a avut un edem cerebral. Tânărul a fost diagnosticat cu encefalită autoimună, o boală în care sistemul imunitar atacă celulele sănătoase ale creierului. În luna decembrie a anului trecut, cei doi au devenit părinți de fată, și au numit-o Poppy, potrivit inews.co.uk.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate