Incredibil! Un barbat, surprins in timp ce se masturba in plina strada - O femeie si nepotelele ei l-au vazut si...

O femeie care se plimba impreuna cu nepotelele ei intr-un parc din Cluj a ramas socata cand a vazut ca un barbat se masturba fara rusine in plina strada. Ea a notat numarul de la masina acestuia si l-a reclamat la Primaria Cluj Napoca.

Distribuie pe:

fara descriere”Nu stiu in administratrea cui este acest parc, dar este neintretinut si plin de gunoaie si are foarte multe tufisuri unde stau foarte des oameni cu probleme phisice care se autosatisfac. Pe aici trec si eu dimineata cand merg la serviciu, la magazinul alimentar din statie, si aleea ce trece prin parc nu este iluminata corespunzator si sunt foarte multe tufisuri unde dai de oameni ciudati. Sigur stiti despre acest lucru deoarece s-au intamplat multe in zona aceasta. De aceea as dori daca se poate sa se curete acest parc si sa ramana numai copacii pentru ca asa nu am mai trece cu frica ca se ascunde cineva in tufisuri. In plus, vara este un miros infernal cand treci pe alee, deoarece tufisurile functioneaza ca si wc public. Pe aceasta alee trec toti cei care au serviciul in zona si toti care merg la piata. Va rog sa interveniti in curatarea parcului si in imbunatatirea iluminatului.

Chiar astazi cand veneam la serviciu, in jurul orei 12:00 am trecut trecerea de pietoni semaforizata de la Aurel Vlaicu impreuna cu 2 fetite si in fata noastra era un barbat care se masturba. Am strigat la el si totusi a continuat. Cand am inaintat s-a speriat si am ramas socata ca el venise cu masina in acest loc ‘bun’ ca sa se masturbeze. Nu se poate asa ceva! Am luat si numarul masinii, daca se poate face ceva : CJ 01 WXK. Sunt constienta ca de astfel de bolnavi nu aveti cum sa ne feriti pe noi femeile, dar va rog sa curatati parcul si sa ramana numai copaci ca sa fie vizibilitate mai buna cand se trece pe alee si sa nu aiba unde sa se ascunda si unde sa isi faca nevoile.

Sper din suflet sa se poata face ceva deoarece m-am intalnit pana acum cu 2 persoane bolnave si nu cred ca este normal sa vin la serviciu cu frica, atat eu cat si multe alte femei din zona”,
a spus Salagean Simina Andreea, conform Ziarulclujean.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate