Incredibil! Un moldovean s-a dat mort în SUA pentru ca soţia lui să încaseze 2 milioane de dolari!

Un moldovean şi-a înscenat moartea în Statele Unite pentru ca soţia lui să încaseze 2 milioane de dolari din poliţa lui de asigurare.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Procurorii americani susţin că cetăţeanul moldovean Igor Vorotinov (54 de ani) a obţinut o poliţă de asigurare de viaţă de 2 milioane de dolari în 2010, el trecând-o pe prima lui soţie, Irina, ca beneficiar principal. La data de 1 octombrie 2011, poliţia din Republica Moldova a primit un apel telefonic prin care era informată despre cadavru. Lucrurile găsite la faţa locului – paşaport, carduri de hotel şi numere de telefon de contact - îi aparţineau lui Igor Vorotinov, aşa că autorităţile din SUA au presupus că acesta decedase, potrivit ziarulnational.md.

Irina Vorotinov a mers în SUA şi a confirmat că victima este soţul ei. Ea a obţinut un certificat de deces, a incinerat cadavrul şi a organizat o înmormântare la cimitirul Lakewood din Minneapolis. După înmormântare s-a adresat autorităţilor pentru a primi cele 2 milioane de dolari, valoarea poliţei de asigurare de viaţă a lui Igor Vorotinov. La dat de 23 martie 2012, Irina Vorotinov a devenit oficial milionară.

Femeia a transferat ulterior 1,5 milioane de dolari către un cont deschis pe numele fiului său, Alkon Vorotinov. La data de 27 noiembrie 2013, Alkon a fost oprit de către vameşii din Detroit în timp ce se întorcea din Republica Moldova. Aceştia i-au confiscat computerul, iar după ce l-au verificat au găsit fotografii din primăvara lui 2013 cu Igor Vorotinov.

Descoperirea că bărbatul se afla în viaţă le-a adus celor trei membri ai familiei condamnări.

La data de 15 noiembrie 2016 Irina Vorotinov a fost condamnată la 37 de luni de închisoare. Fiul ei a fost condamnat tot atunci la trei ani de închisoare cu suspendare. Pe 14 noiembrie 2018 Igor Vorotinov a fost arestat în Republica Moldova, el fiind extrădat imediat în SUA. Bărbatul riscă mulţi ani de închisoare în Statele Unite.

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce au făcut romii după ce au primit 1.500 de euro de la statul italian ca să plece din Roma

Veste groaznică de la ANM! România îngheaţă de tot. Este sfârşitul climei aşa cum o ştim

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Aroganța de milioane de euro a lui Ion Țiriac. Nu o să îți vină să crezi ce a făcut!

Știrea despre COVID care a șocat întreaga lume. Ce s-a întâmplat în ultimele 3 luni este cumplit

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

Alertă maximă lansată de Google. Hackerii au pus tunurile pe mai multe companii

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies