INCREDIBIL | Un șofer a plecat cu polițistul pe mașină, după ce a fost prins cu droguri în mașină. A fost acuzat de crimă și...

Scenele terifiante s-au derulat pe șoselele din Statele Unite ale Americii: un bărbat a fost oprit de către un polițist pentru un lucru destul de banal, dar a ajuns să fie acuzat de crimă cu premeditare.

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

INCREDIBIL | Un șofer a plecat cu polițistul pe mașină, după ce a fost prin cu droguri în mașină.  A fost acuzat de crimă și...
INCREDIBIL | Un șofer a plecat cu polițistul pe mașină, după ce a fost prin cu droguri în mașină. A fost acuzat de crimă și...


In articol:

Imaginile demne de un film de acțiune s-au iscat de la simplul fapt că un polițist a oprit un bărbat, pentru că avea geamurile mașinii prea fumurii.

Din imaginile filmate de camera atașată de polițist, se observă discuția dintre cei doi: oficialul îl anunță pe bărbat, conform măsurătorilor efectuate la fața locului, că geamurile mașinii sunt mai închise decât permite legea.

Ulterior, preț de câteva minute, ofițerul și bărbatul oprit par că ar avea o discuție normală, îi sunt verificate actele și cei doi chiar glumesc. După câteva momente, oficialul îl întreabă pe bărbat dacă simte cumva miros de cannabis în mașină. Șoferul îi spune cu siguranță că nu posedă drogul.

Totul ia o întorsătură dramatică atunci când polițistul îl roagă pe șofer să oprească mașina, deoarece dorea să o percheziționeze. Bărbaul era reticent, a dat semne de împotrivire și dorea să plece de la locul faptei, moment în care polițistul a scos pistolul.

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Citeste si: Ce plan au Vulpița și Viorel, după ce vor ieși din carantină? ”Doar câteva zile până...”

Citeste si: Bianca Pop, amenințată cu moartea la priveghiul lui Emi Pian! ”Nevasta și amanta lui....”

Citeste si: Un producător muzical, premiat cu Grammy, a recurs la fapte îngrozitoare! Bărbatul, care a scos hit-uri pentru Beyonce, a violat cinci femei!

Șoferul a plecat cu polițistul pe mașină

Șoferul a decis să plece, cu tot cu polițistul prins de mașină, în timp ce se lupta cu el pentru a-i lua arma. 

Astfel, bărbatul accelera pe soșea și se lupta cu oficialul care trăgea în mașină, în timp ce ”atârna” de autovehicul. După câțiva metri polițistul s-a dezechilibrat și a fost apoape omorât, căzând pe șosea.

Bărbatul a fost ulterior acuzat de crimă cu premeditare, asalt agravat și alte abateri grave.

Ploițistul a fost transportat la spital unde s-a recuperat complet.

 


Citește și:

Fotografie incredibilă cu fiica lui Mircea Geoană! Frumoasa Ana a fost pozată în timp ce făcea duș, în curtea vilei sale din America: „Ești fierbinte vara asta!”

Cutremurător! Ce mesaj a scris fiul lui Marcel Toader la un an de la moartea șocantă a tatălui său! Nici acum nu pot să uit cea mai urâtă zi din viața mea

Viorica de la Clejani urmărea la TV priveghiul lui Emi Pian și a observat ceva ciudat! „Doamne, Dumnezeule, să fie vai de toată omenirea”

Povestea incredibilă a casei lui Emi Pian! Motivul care a fost construită lângă Penitenciarul Rahova! ”A vrut să fie mai aproape!”

Florin Salam i-a trădat pe Duduieni! A mers să cânte pentru clanul Sadoveanu, bănuit că ar fi premeditat asasinarea lui Emi Pian

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies