Incredibil! Un tânăr și-a ucis nașul copilului său, pentru că se dădea la soția sa! ”Vai, ce am făcut! L-am omorât!”

O situație incredibilă a avut loc în județul Timiș. Un tânăr și-a ucis nașul copilului său, după ce a observat că o curta pe soția sa!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

În toată această poveste este vorba despre un bărbat pe nume Dumitraș Grigoraș din județul Timiș. Bărbatul susține că l-a omorât pe nașul copilului său din greșeală. Conform Adevărul, nașul i-a făcut curte soției sale!

Astfel că bărbatul în vârstă de 32 de ani, Dumitraș, a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte. Prima sentință a fost emisă chiar de judecătorii Tribunalului Timiș. În dosarul său scrie faptul că bărbatul de 32 de ani, Grigoraș Dumitraș, și victima, Panci Tiberiu, erau prieteni buni, dar și consăteni. Astfel că Tiberiu a fost pus naș de botez pentru unul dintre copiii săi.

Însă, întreaga poveste ”zbuciumată” a început în urmă cu trei ani de zile, când Dumitraș a aflat că soția sa l-a înșelat chiar cu...nașul! Astfel că el și soția sa au decis să nu mai aibă nicio legătură cu nașul copilului lor.

După ce el și soția s-au împăcat, bărbatul a continuat să aibă suspiciuni la adresa ei. Tiberiu s-a lăudat în sat că i-a furat femeia lui Dumitraș.

Citeste si: Update. Veste proastă pentru Ioan Niculae. Ce s-a întâmplat peste noapte - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Într-o seară de iarnă, pe 20 februarie, a auzit fluierături dintr-o mașină. În autoturism se afla chiar Tiberiu. Bărbatul a vrut să arunce cu un obiect (o cărămidă) în mașină pentru a-l înlătura pe bărbat, să nu o mai șicaneze pe femeia lui, dar celălalt bărbat nu a fost determinat. Tiberiu a coborât din mașină și a intrat în curte. Atunci, Dumitraș a luat o țeavă de 10 cm diametru și de la o distanță de 5 metri, a aruncat, înfigând-o în cap. Atunci, victima a căzut lată și sângerândă.

Citeste si: O tânără gravidă din Buzău a murit la spital! Ce s-a întâmplat

„În momentul în care inculpatul a văzut că numitul Panci Tiberiu s-a prăbuşit din picioare, căzând la pământ, inculpatul s-a deplasat imediat spre acesta şi a încercat să-i acorde primul ajutor, sens în care inculpatul a susţinut capul victimei, sprijinindu-l şi i-a scos limba din gură pentru a nu şi-o înghiţi, după care i-a cerut soţiei sale să aducă un vas cu apă pentru a şterge victima de sânge”, au arătat procurorii în rechizitoriul de trimitere în judecată.

„Inculpatul a lovit victima printr-o acţiune unică de aruncare a barei din fier înspre victimă, de la distanţă, în timp ce victima se afla în alergare, şi nu prin lovire directă sau prin aplicarea de lovituri repetate, probabilitatea ca victima să fie lovită în zona capului chiar cu unul din capetele (o extremitate, vârful) acelei bare, aşa cum în speţă s-a întâmplat, fiind extrem de redusă în împrejurările mai sus menţionate”, se arată în sentinţa pronunţată de Tribunalul Timiş.

Citeste si: Rețetă simplă de clătite cu dovleac. Un desert parfumat și delicios

Citeste si: O elevă de 12 ani din Buzău a distribuit o fotografie cu colega ei de bancă într-o ipostază indecentă! Ce spune directorul școlii

Judecătorul a mai arătat că nicio probă de la dosar „nu rezultă că inculpatul a aruncat obiectul respectiv înspre victimă ţintind zona capului acesteia”. „Numai întâmplarea a făcut ca victima să fie lovită în cap, respectiv în zona parietală dreapta paramedian, chiar cu una din extremităţile (capătul, vârful) acelei bare. Deşi inculpatul ştia că soţia sa avusese o relaţie extraconjugală cu victima şi chiar suspiciona că această relaţie nu a încetat, incidentul în urma căruia s-a produs decesul victimei a fost unul spontan, produs în contextul în care iniţial, victima, când a trecut cu autoturismul prin faţa casei inculpatului, a oprit autoturismul în faţa casei acestuia, fluierând şi ambalând motorul la maxim, iar după scurt timp, când a revenit din nou în faţa casei inculpatului, de asemenea a oprit autoturismul şi a continuat să ambaleze motorul în mod ostentativ”, se mai arată în sentinţa pronunţată de Tribunalul Timiş, în care s-a avut în vedere şi conduita lui Dumitru Grigoraş după comiterea faptei.

„Se va avea în vedere, de asemenea, conduita inculpatului după comiterea infracţiunii (până la sosirea cadrelor medicale i-a acordat victimei primul ajutor), poziţia sa sinceră, de recunoaştere a comiterii faptei, regretul manifestat faţă de aceasta, nivelul de educaţie (8 clase) şi calificarea profesională - lucrător în cadrul Abator Smitfeld SRL unde ocupă un loc de muncă pe durată nedeterminată , vârsta - 32 ani, starea de sănătate - bună, situaţia familială ( căsătorit, 3 copii minori ) şi socială a inculpatului , având o familie bine organizată, faptul că nu are antecedente penale, fiind o persoană bine integrată social, iar comiterea unei fapte prevăzută de legea penală este un eveniment accidental în viaţa sa, care nu denotă un comportament sau o atitudine constantă antisocial”, se mai arată în hotărârea Tribunalului Timiş.

 

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată prima reacție a amantului Ralucăi Pastramă!

Simona Halep și iubitul ei fac pasul uriaș. E oficial. Ce decizie au luat cei doi

FOTO/ Super jenant! Au apărut poze cu Raluca Pastramă complet goală! Ea i-a trimis fotografiile unui bărbat! Reacția șocantă a lui Pepe

O elevă de 12 ani din Buzău a distribuit o fotografie cu colega ei de bancă într-o ipostază indecentă! Ce spune directorul școlii

Amna, dezvăuiri în premieră la ”Secrete de vedete by Claudia Pavel”, live pe kfetele.ro! ”Ziua eram traducătoare, noaptea cântam în cafenele”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies